Withings stappenteller
Withings stappenteller

Hoeveel stappen zet je op een festival?

Hoeveel stappen zet je op een dag? Of op een festival? – Het antwoord volgt verderop in dit verhaal. Laat ik eerst vertellen hoe ik op dit onderwerp kom.

Het PR bureau van Withings benaderde me of ik 3 (!) producten van het merk wilde testen. Nou ehhh… normaal gesproken ben ik niet zo happig om zoveel producten van een fabrikant in eens te reviewen. Maar goed. Mijn aandacht was wel getrokken. Een activity tracker hebben we namelijk wel eerder getest, maar een slimme weegschaal en bloeddrukmeter nog niet. Kortom: vooruit met die geit!

Vorige week mocht ik de verstuurde items ophalen bij het postkantoor. Hun medewerker keek me nog lachend na, en dacht vast: “Waar gaat dat pakket met dat meisje heen?” No worries, no worries, uiteindelijk bleek het meer beschermend verpakkingsmateriaal dan dat er groot, lomp apparatuur was opgestuurd. Gelukkig.

review troep
Oei, oei, oei. Wat een troep weer!
Withings review
De 3 gadgets waar het om gaat!

Mijn zusje (TechGirl numero tres) bood al snel aan om te helpen met testen. Zij neemt momenteel de weegschaal en bloeddrukmeter voor haar rekening. Ik bemoei me momenteel met de Withings Pulse en nog twee gadgets van Sony. De activity tracker was binnen no-time gebruiksklaar, dus ach – ik heb hem ook maar meteen omgedaan.

Ondanks de brede sportband die ik erbij kreeg, voel je de Pulse nauwelijks zitten. (De activity tracker is ook verkrijgbaar met smallere exemplaren die bijvoorbeeld meer geschikt zijn om naar het werk te dragen – just so you know) Ik ging afgelopen weekend weer op pad naar een feest en ja… vergeten af te doen dus. Eigenlijk best wel grappig, want hoeveel stappen zet een feestbeest nou eigenlijk op zo’n festival?

Het wordt aangeraden om 10.000 stappen te zetten op een dag. Ik deed er… Check de foto’s voor het antwoord!

stappenteller
Nou… zoveel stappen dus!
Withings Pulse
Even checken tussendoor (kon het niet laten)

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik het aantal festival-stappen nog niet precies heb kunnen meten. Het regende als een malle waardoor we wat later naar het feestje zijn gegaan. En ik ging iets eerder weg. Herkansing over twee weken? Dan ga ik naar Megabase!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.