Gadgets winnen bij de TechGirl #decemberactie!

Gadgets winnen bij de TechGirl #decemberactie!

Terug van (nooit) weggeweest: de decemberactie van TechGirl & partners. Want… wat is er nou leuker dan de grauwe dagen te vullen met spelletjes, met de kans om ook nog iets te winnen?! Nou… dat behoeft geen antwoord natuurlijk. We gaan daarom snel door naar het doel van dit artikel: hoé kun je dan die gadgets winnen bij TechGirl? Watch and learn.

Houd social media & onze site in de gaten…

Om de zoveel dagen verschijnt er deze maand een nieuwe winactie op onze site, en soms kom je ‘m ook op onze socials tegen. We houden het spannend, want geen enkele winactie zal hetzelfde zijn, en er is misschien ook geen lijn te ontdekken in de frequentie dat er een winactie verschijnt. Dat kan meermaals per dag zijn, maar soms ook maar één in de drie dagen.

Goed opletten, dus. En wel vanaf NU. Op zaterdag 25 december maken wij de laatste prijswinnaar bekend van deze #decemberactie.

MobileMobile

Gadgets winnen… maar welke dan?

Klinkt heel erg leuk natuurlijk, maar wát kun je deze keer precies winnen? Lastig, lastig… we verklappen liever niet te veel, maar we snappen ook dat je een kleine prikkel nodig hebt om enthousiast te blijven. Dus vooruit, wat dacht je van:

En nog veel meer. Houd de website in de gaten om te zien wat je nu weer voor mooie gadgets winnen kunt!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.