audi virtual reality experience

Ervaar eerst je nieuwe Audi in VR voordat je ‘m koopt!

Wil jij al heel lang een nieuwe auto? Eentje die je zo kan samenstellen als je zelf wil, zoals in je dromen? Dat kan natuurlijk gevaarlijk uitpakken, als je die samengestelde auto al bestelt voordat je ‘m gezien hebt. Is het straks totaal niet wat je voor ogen had… Audi helpt je nu om deze fout te voorkomen. Door de Audi Virtual Reality Experience kan je je auto al zien voordat je ‘m koopt.

Hoe werkt het?

Het begint met de configurator op Audi.nl. Heb je je Audi samengesteld op de website, dan ontvang je een code. Met deze code kan je naar de Audi-dealer, waar je je droomauto in virtual reality kan ervaren. Via een speciale VR-headset kan je de samengestelde Audi in detail bekijken! De ervaring wordt nog echter door HD licht- en geluidseffecten en x-ray vision: met dit laatste is het mogelijk om de Audi onderhuids te zien.

MobileMobile

Waar?

Het is de bedoeling dat uiteindelijk elke Audi-dealer deze mogelijkheid beschikbaar stelt. De Audi-dealer in Hengelo is echter de eerste die deze bijzondere beleving aanbiedt. Aanstaande 21 november zouden wij de kans krijgen om dit te ervaren, maar helaas kunnen we er niet bij zijn. Ga jij deze beleving wel aan? Dan horen we graag van jou hoe het is!

In 2017 is TechGirl.nl ambassadeur voor Overijssel. Laat je verrassen door onze tech-avonturen in de regio!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.