EditieNL hacks – Grote bestanden versturen

Stel: je wilt even een bestand naar je vriend/collega sturen per GMail. Fluitje van een cent, zou je denken. Maar je hebt vast ook al meegemaakt dat die bestanden niet groter mogen zijn dan 25MB. Dan wordt het namelijk als link vanuit je Drive toegevoegd. Tja, en wat als je dat niet wilt? Dan moet je toch echt even verder lezen, want wij hebben een aantal tips samengesteld hoe je toch makkelijke grote bestanden kunt versturen!

Grote bestanden versturen via…

Zelf gebruiken wij WeTransfer het liefst om grote bestanden mee te versturen. Je mag tot 2GB aan files versturen in de gratis variant. En heb je nou toch meer om te verzenden? Je kunt ervoor kiezen om het in kleine brokjes op te knippen of kies voor de betaalde variant. Maar let op: dan zit je wel meteen aan een maand abonnement vast.

MobileMobile

In de video boven dit artikel vind je nog twee handige programma’s om grote bestanden mee te versturen. Aan jou de keuze!

Andere tips bekijken?

We hebben nog veel meer leuke lifehacks vastgelegd. Wat dacht je van het rijtje hieronder?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.