Ik noem mijzelf geen gamer, maar spelletjes speel ik vaak genoeg. Op mijn telefoon staan er een heleboel. Sommige games ben ik na een week al zat, maar andere houd ik al jaren vol. Wie had dat gedacht?! Tja, voor wie Wordfeud of Candy Crush inmiddels wel zat is, heb ik hier een aantal Try It Yourself tips. 5 leuke smartphone spelletjes op een rij!

Smartphone spelletjes snel downloaden?

Ik heb de links naar de Play/App Store voor je paraat. Alle basics van de apps zijn gratis, tenzij anders vermeld.

Diggy’s Adventure

Voor Android en iOS.

Clash of Clans

Voor Android en iOS.

Catan

Voor Android en iOS (5,49 euro).

De Slimste mens

Voor Android en iOS.

Volgende week weer een nieuwe tip!

In de tussentijd kun je onze eerdere video’s natuurlijk nog even terugkijken.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.