EditieNL hacks – 5x leuke smartphone spelletjes!

Ik noem mijzelf geen gamer, maar spelletjes speel ik vaak genoeg. Op mijn telefoon staan er een heleboel. Sommige games ben ik na een week al zat, maar andere houd ik al jaren vol. Wie had dat gedacht?! Tja, voor wie Wordfeud of Candy Crush inmiddels wel zat is, heb ik hier een aantal Try It Yourself tips. 5 leuke smartphone spelletjes op een rij!

Smartphone spelletjes snel downloaden?

Ik heb de links naar de Play/App Store voor je paraat. Alle basics van de apps zijn gratis, tenzij anders vermeld.

Diggy’s Adventure

Voor Android en iOS.

Clash of Clans

Voor Android en iOS.

Catan

Voor Android en iOS (5,49 euro).

De Slimste mens

Voor Android en iOS.

Volgende week weer een nieuwe tip!

In de tussentijd kun je onze eerdere video’s natuurlijk nog even terugkijken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.