Samsung galaxy s6 edge plus

#DrTechgirl | Problemen met Samsung Galaxy S6 Edge batterij (II)

De problemen met de Samsung Galaxy Note 7 hebben uiteindelijk voor de ondergang van het toestel gezorgd. Dit ‘beangstigt’ ook eigenaren van andere smartphones. Ook niet heel raar als je Galaxy S6 Edge batterij zulke signalen vertoont als die van Gerjan en Ria.

Beiden omschrijven een smartphone die warm wordt zonder dat de telefoon wordt opgeladen. De smartphone van Ria loopt daarbij vast, de Edge van Gerjan is binnen 4 uur leeg. Beiden vragen ze zich of ze hier iets aan moeten doen en wat dit dan zou moeten zijn.

Helaas hebben we het probleem laatst ook al voorbij zien komen

Zie daarvoor het artikel “Mijn Samsung Galaxy S6 Edge wordt zo warm

Kijk eventueel of je garantie op het toestel hebt

Het is namelijk niet normaal dat het toestel de hele tijd vastloopt of dat de batterij al na 4 uurtjes leeg is (tenzij je zo’n zwaar spel als Pokémon Go speelt 😉 )
Bespreek met de winkelier of klantenservice wat zij kunnen doen om jou te helpen. Probeer het onder de noemer ‘garantie’ te laten repareren; als consument heb je bij aankoop recht op een deugdelijk product. Niet een gadget die na een jaar de prullenbak in kan.

MobileMobile

Ik hoop dat deze antwoorden jullie helpen!
Liefs, DrTechGirl.

#DrTechGirl is een terugkerende reeks waarin we op zoek gaan naar oplossingen voor jouw tech gerelateerde problemen. Heb je slecht WiFi bereik in huis? Wil je weten hoe je de beste foto’s kunt maken? Heb je een heel andere praktische tech vraag? Stel hem aan ons en wie weet helpen we je met de oplossing! *** Bij veel belangstelling maken we een selectie uit de inzendingen ***

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.