Samsung Galaxy Note 7

Help! Vervangende Samsung Galaxy Note 7 ook in brand

In de telefoniebusiness is de concurrentie op dit moment zo moordend, dat bedrijven er alles aan doen om zo snel mogelijk met de meest innovatieve oplossingen te komen. Het kan zijn dat een toestel daardoor niet wordt getest en dat een toestel een veel te krachtige batterij krijgt voor wat hij aankan. De Samsung Galaxy Note 7 is daar een goed voorbeeld van. Laatst berichtten we al dat Samsung iets tegen die brandende smartphones zou gaan doen, maar nu is zelfs gebleken dat dat niet echt helpt. In Amerika is namelijk een passagiersvliegtuig ontruimd, zo schrijft The Verge, nadat een vervangende Samsung Galaxy Note 7 in de fik vloog.

Het is een kwalijke zaak, want de vervangende telefoons zouden een andere batterij bevatten, van een compleet andere fabrikant. Wil je nog meer mysterie? Nou, de man meent zijn telefoon netjes te hebben uitgezet op aanwijzing van het vliegtuigpersoneel. Volgens de man had hij nog 80 procent batterijduur over en had hij alleen de methode van draadloos opladen gebruikt. Nu was het moment van uitzetten naar in de brand vliegen mogelijk niet zo heel lang: hij zette hem uit, stopte hem in zijn zak en toen begon het te smeulen. En gelukkig stond het vliegtuig nog aan de grond, want iedereen die weleens vliegt weet dat er veel te veel mensen zijn die niet naar het vliegtuigpersoneel luisteren en gewoon hun telefoon aan laten staan zonder ook maar de vliegtuigmodus in te schakelen.

Heb je zelf een Galaxy Note 7? In Nederland krijg je het apparaat vanaf 10 oktober binnen, als je deze in de voorverkoop hebt gekocht. Wel lang van te voren helemaal uitdoen dus, als je het vliegtuig in stapt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.