Google Smartphone

Drie geweldige vrouwen: wie wordt TechGirl van de Maand?

Hoewel we vaak vrouwen spreken die vooral achter de computer met tech bezig zijn, zijn er ook een heleboel andere takken van techsport. Zo zit Myrthe wel achter een computer, maar buigt ze zich vooral over data. Irene heeft dat met design en Chantal dankt haar baan als virtual assistant aan haar computer. Wie wordt TechGirl van de Maand? Dat bepaal jij!

 

Irene Pereyra: “Nederlanders zijn verwend met goed design”

Chantal Nolte-Kriek: “Ik dacht dat ik met een hologram ging samenwerken”

Myrthe Bongaards: “Ik voel me soms net Sherlock”

 

 

De stemronde is gesloten. Chantal mag zich TechGirl van de Maand noemen, gefeliciteerd!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
hoe kan ik contactloos betalen met mijn iPhone of Apple Watch
#DrTechGirl: hoe kan ik contactloos betalen met mijn iPhone of Apple Watch?

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen? Zo nee - verander dan je cookie settings.

Privacy beleid | Sluiten