Vote

Deze vrouwen willen jouw stem: stem op jouw TechGirl van de Maand

Elke week spreken we met een vrouw die iets doet met technologie. We spreken vrouwen die zich hebben losgeworsteld uit corporate werelden of zij die juist hebben gedurfd om de overstap te maken in een van de meest onzekere tijden die de moderne wereld kende. De drie potentiële TechGirl van de Maand-vrouwen willen graag je stem, maar je mag er maar één kiezen. Wordt het Lotte, Kaya of Sandra?

Stemmen kan via het stemformulier onderaan dit stem-artikel. >> De stemronde is gesloten. We feliciteren Sandra van harte met de titel TechGirl van de Maand!

Lotte Ditzel: “Klinkt gek, maar het coronavirus is positief voor dating”
De beste uitvindingen ontstaan vaak uit onze eigen nieuwsgierigheid – of frustratie. Onze potentiële TechGirl van de Maand Lotte Ditzel wist zelfs een heel bedrijf op te bouwen uit haar eigen vraag: “Hé, waarom bestaat dat eigenlijk niet?” Zij runt nu een succesvol matchmakingbureau. Lees meer…
Kaya Weers: “In de IT is willen leren belangrijker dan kennis”
Ze had het helemaal bedacht. Onze potentiële TechGirl van de Maand Kaya Weers zou designer worden bij een reclamebureau. Dat liep net even anders, want ze miste analyse en technologie. Inmiddels heeft Kaya een geweldige consultancybaan als software engineer bij een grote overheidsinstantie. Lees meer…
Sandra Been van Magnolia: “We willen van dat swipen af”
Ze pakken online daten helemaal verkeerd aan, vindt Sandra Been. Deze potentiële TechGirl van de Maand staat op het punt om met haar team de liefdesapp Magnolia te lanceren. Deze zou niet gaan om hoe je je voordoet, maar hoe je echt in elkaar zit. “We meten een blauwdruk van wie je bent en die wordt gelinkt met de blauwdruk van potentiële matches.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten