In de afgelopen maand spraken we drie dames die lekker druk zijn met programmeren en robotica. Anita bouwt robots bijvoorbeeld, en wil graag dat andere robotbouwers contact leggen met elkaar. Manouk daarentegen, organiseert coding bootcamps voor als je meer wilt weten over UserXperience. En Danielle? Zij combineert lesgeven en robots gewoon met elkaar: ze werkt inmiddels een half jaar bij Makeblock, een bedrijf dat robots maakt om kinderen en volwassenen te leren programmeren. Gaaf!

Natuurlijk belichten we deze interviews niet zonder reden: je mag stemmen op jouw favoriete verhaal van afgelopen maand. Op wie breng jij een stem uit?

Nog even op een rij: de kandidaten

Danielle McCallionDanielle Mc Callion: “Als lerares ontdekte ik hoe snel kinderen kunnen leren”

Manouk MeilofManouk Meilof: “Het is mooi om mensen te zien groeien in de tech”

Anita van der MeerAnita van der Meer: “Zoek vooral andere robotbouwers op!”

Je kunt nu stemmen!

(We tellen alle stemmen op basis van email- en IP adres. We verzamelen deze gegevens niet voor andere doeleinden. Na de stemperiode verwijderen we de emailadressen uit ons systeem.)

Belangrijk: Stemmen kan tot en met vrijdag 30 november 23.59 uur. Op maandag 3 december maken wij de winnaar bekend in deze blog-post nadat we alle stemmen bekijken volgens onze actievoorwaarden.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.