app voor de pil

Deze ‘app voor de pil’ wil je hebben!

Wees eerlijk: ben je de pil wel eens vergeten in te nemen? Antwoord je met ‘ja’, dan ben je absoluut niet de enige. 21% van de Nederlandse vrouwen heeft dit wel eens, zo meldt het Tijdschrift voor Sekuologie. Schokkende cijfers, want je weet wat er van kan komen. Maar goed. Je bent zo’n chaoot. En je hebt zulke onregelmatige werktijden. Ja, ja. Genoeg excuses te geven. Je wilt gewoon een oplossing! Deze app voor de pil misschien.

‘Pillsy’ (niet te verwarren met Pilsje) is een app die samenwerkt met een speciale etui voor jouw pillenstrip. Hoe het werkt:

  1. Download de Pillsy app.
  2. Doe jouw strip in de bijbehorende etui. Pillsy herkent dat de strip erin zit.
  3. Haal de strip er pas uit wanneer je de pil voor het eerst moet nemen. Pillsy herkent het tijdstip en weet dat je iedere dag omstreeks die tijd weer moet slikken.
  4. Je krijgt iedere dag een reminder op je telefoon rond het tijdstip dat je de pil weer moet nemen. Heb je ‘m al genomen? Dan heeft de etui dit signaal ook al doorgegeven aan je smartphone. Je wordt dan niet meer lastiggevallen.

Het grote voordeel van Pillsy is dat je ‘m niet even weg kunt drukken, zoals met een simpel alarm op je telefoon. De etui geeft duidelijk door dat de strip al wel of niet is aangeraakt die dag. Blijf jij Pillsy negeren, dan blijft Pillsy jou stalken. Ook handig; de app houdt statistieken bij over hoe goed je het doet. En heb je de pil echt vaak vergeten in te nemen, dan geeft Pillsy je advies wat je moet doen. Jij ook niet meer in de stress dus!

MobileMobile

Enig nadeel… het is nog even wachten tot Pillsy op de markt verschijnt. – Hebben wij weer hoor, pfff – 😉

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.