DevelopHer

DevelopHer – online cursussen voor vrouwelijk talent!

TechGirl is een tak van sport rijker, namelijk: DevelopHer. Develop + Her dus. Een platform om vrouwelijk talent te helpen met de ontwikkeling van hun online skills. In deze cursusomgeving leren vrouwen bijvoorbeeld om hun eigen WordPress website te bouwen, een Shopify website te bouwen of wat voor spelregels er gelden in de wereld van SEO. En kom je er als cursist even niet uit? Een team van experts denkt graag met je mee!

DevelopHer

In de wereld van websites bouwen, programmeren en eigenlijk alles wat met tech te maken heeft, zijn vrouwen nog veel te weinig aanwezig. We durven zelfs te zeggen dat de techwereld een male dominated wereld is. En dat is jammer, want iederéén (m/v/x) moet de kans krijgen om zich op technologiegebied te ontwikkelen.

Iedereen aan het programmeren? Dat vinden we ook wat eenzijdig. Maar feit is wel dat meer vrouwen zich met tech bezig zouden mogen houden. Dat hoeft niet direct diep in de code te zijn, er zijn heel veel aanverwante werkzaamheden die met technologie te maken hebben. Hoe fijn is het bijvoorbeeld om zelf die online skills in huis te hebben om jouw eigen business van de grond te krijgen? Of om voorzichtig te wennen aan IT termen, voor je een verdere carrière in de IT overweegt?

Daarom is er Developher

DevelopHer is hét platform waar jij de digitale tools en skills aangereikt krijgt om zelf aan de slag te gaan. Een Shopify webshop leren bouwen, zelf een WordPress site creëren, of die marketingtools leren die je nodig hebt om jouw bedrijf (digitaal) te laten knallen. Noem het emancipatie, noem het vrouwen empowerment… Wij noemen het: de plek waar noobs nerd kunnen worden.

MobileMobile

Hoe doen we dat?

We organiseren (online) workshops en e-learnings waar je álle ins en outs leert over uiteenlopende onderwerpen: van het bouwen van je eigen website tot dé skills om je online business naar een hoger niveau te brengen. Bij elke cursus hoort een online groep, waarin je kunt sparren met medecursisten en de kans krijgt om extra vragen te stellen aan experts.

Powered by AM Connect & TechGirl

DevelopHer komt tot stand dankzij een samenwerking tussen AM Connect en TechGirl. De samenwerking tussen AM en TechGirl is ontstaan door de grote vraag vanuit de AM community naar kennis, expertise en ontwikkeling in Tech. Iets waarbij TechGirl deze 44.000 vrouwen tellende community uitstekend kan helpen, gezien haar ruime ervaring in het bouwen van websites en toepassing van online marketing skills onder de vlag van TechGirl zelf.

Maak nu ook een account aan!

Het aanmaken van een account is (en blijft) gratis. Tijdelijk bieden wij ook een ‘freebie’ aan waarbij je zonder kosten gebruik kunt maken van de e-learning ‘Wix, WordPress of Shopify?’. Hopelijk tot ziens!

  1. Wat gaaf!!! Ik werk wel in IT SEC maar ben geen developer. Toevallig gister begonnen met python. Ik ga me hier ook zeker registreren. Gefeliciteerd!!!!!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten