Snapchat

De leukste Snapchatfilters zijn voor je hond

Snapchat is beroemd vanwege de hilarische filters die je ermee op video’s en foto’s kunt knallen. Hoewel Snapchat heel goed om kan gaan met mensenhoofden, duurde het even voor huisdierhoofden ook werden meegenomen. Maar, dat tijdperk is nu volledig aangebroken met speciale Snapchatfilters voor honden.

Wil je dat het koppie van je Maltezer een pizza wordt? Dat kan vanaf nu, zonder dat je handen onder de tomatensaus komen te zitten en je hond bij je wegloopt. Je kunt er, zonder dat je dier het merkt, gewoon een Snapchatfilter van aanzetten. Een digitale pizza is toch een stuk diervriendelijker.

Kattenbezitters kunnen trouwens al sinds oktober filters gebruiken, maar nu doen de honden eindelijk mee. Slim van Snapchat, want het aantal dagelijks actieve gebruikers gaat nog steeds naar beneden. Van april tot en met juni waren dat er 188 miljoen en in het kwartaal daarna ging het nog minder: 186 miljoen. Nu is dat natuurlijk alsnog een enorm aantal, maar Snapchat toonde voor het laatste half jaar alleen maar groei.

Tijd dus voor de honden om de dienst een dienst te bewijzen. Overigens kon je, als je geluk had, eerder al menselijke filters op je hond toepassen, maar die werden niet altijd goed opgepakt. Nu zijn ze er dus speciaal gemaakt voor het snuitje van je hond. Ik vind de filter met de vlinder geweldig, want die zorgt ervoor dat je hond een soort Bambi wordt met een vlinder op zijn neus.

De filters zijn allemaal erg schattig en voor je het weet steelt de hond de show op jouw kanaal. Leuk detail: in de reclamevideo voor de nieuwe filters worden honden getoond uit een asiel, dus dat is mooie reclame. Amerikanen die de beestjes graag willen adopteren, kunnen de sterren uit de reclame bezoeken in het asiel.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.