thuiswerken vpn

D-Link zet in op thuiswerken tijdens CES 2021

“Working from home is here to stay!”, moeten ze bij D-Link gedacht hebben. Tijdens CES 2021 toont D-Link een nieuwe serie producten waarbij de uitgangspunten snellere verbindingen en een slimmer huis zijn. En daarmee zet D-Link dus ook in op een snelle en veilige werkplek.

Voor wie het allersnelste wil qua netwerksnelheid (in consumentenland is dat 2,5 Gigabit) is er de 2,5G ethernet-adapter (DUB-E250) waarmee je via USB-C een verbinding kunt maken met je ethernetkabel. Die ethernetkabel (CAT5e en hoger is hiervoor geschikt) kan je aan de andere kant in de DMS-106XT stoppen, de multi-gigabit unmanaged switch die D-Link op CES 2021 wereldkundig maakt.

Liever draadloos?

Dat kan ook. D-Link introduceert een AX1800 Wi-Fi 6 USB 3.0 adapter (DWA-X1850), een 5G Wi-Fi 6 mobiele hotspot (DWR-2101) en de 5G AC2600 Wi-Fi-router met de producttitel: DWR-978.

Mocht je de weg kwijt zijn geraakt in deze brij van letters: De AX1800 Wi-Fi 6 USB 3.0 adapter is een fors uitgevallen USB-stick waarmee je je PC eenvoudig verbindt met Wi-Fi. De adapter gebruikt de nieuwe draadloze AX-technologie en daarmee kan hij veel hogere snelheden aan. Daarbij moet je denken aan 600 tot zelfs 9800 Megabits.

MobileMobile

Dan moet je wel Wi-Fi hebben om mee te connecten. Daar kan je dan voor zorgen met de DWR-2101 of DWR-978. De DWR-2101 is een hotspot voor onderweg (of op kantoor, als we daar ooit weer naartoe mogen). Je duwt er een 5G Nano SIM in en je kan tot 32 apparaten verbinden. De DWR-978 is een router, die je thuis aan je muur hangt of in je meterkast verstopt. Daarmee haal je thuis draadloos snelheden tot 1,6 Gbps. Daarmee kan je al die slimme apparaten data laten delen via het internet.

Toezicht

Kan je je de review nog herinneren van de D-Link buitencamera? Ook het vlak van security introduceert D-Link iets nieuws tijdens CES 2021. Een 2K draaiende buitencamera (DCS-8635LH) waarmee je toezicht kunt houden op je huis of kleine kantoren. De camera filmt in 2K QHD-resolutie en dankzij een ingebouwd motortje kan de lens 360 graden ronddraaien zodat je op afstand om je heen kunt kijken.

Het strak vormgegeven apparaatje wordt net als z’n voorgangers geleverd met toeters en bellen als persoonsdetectie en glasbreukdetectie. En we hopen dan maar dat D-Link ook wat tijd en moeite heeft gestoken in de D-Link app, zodat deze beter functioneert dan eerdere versies.

Meer weten over de D-Link producten die ze introduceren tijdens CES 2021? Check dan deze link: https://www.dlink.com/en/events/ces-2021

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.