Chill deze feestdagen met Amazon Prime

Sinterklaas is net het land uit en kerst staat al bijna weer voor de deur! Hopelijk heb je met Black Friday flink je slag geslagen en zijn alle cadeautjes voor de feestdagen al binnen. Zo hoef je komende weken je huis niet meer uit met het koude weer dat eraan komt. Wat je dan wel kan doen? Lekker chillen op de bank met Amazon Prime!

Dacht je dat Amazon Prime alleen een videodienst was? Dan heb je het flink mis. Anke schreef eerder hier al over Amazon Prime en de speciale Prime Day die daarbij hoort. Maar wat kan je er tijdens de koude winterdagen allemaal mee?

Amazon Prime Video

Op Amazon Prime Video kun je duizenden films, series en documentaires kijken. Je vindt hier behoorlijk wat content wat niet op andere streamingdiensten zoals Netflix en Videoland te vinden is. Deze zijn elk moment van de dag te bekijken via de Amazon Prime Video app voor Android en Apple devices. Ook is er een speciale app voor smart TV’s. Geen zin om een app te downloaden, dan kan je ook nog gewoon online op PrimeVideo.com kijken.

Amazon Originals

Met Amazon Prime Video kun je niet alleen uit een groot aanbod van films, series en documentaires kiezen, ook kun je Prime Originals kijken. Deze originals zijn series of films die door Amazon zelf gemaakt zijn. Tot nu toe is onder deze Originals de serie Transparent het meest succesvol. Deze comedyserie heeft een Golden Globe gewonnen en is meerdere keren voor een Emmy genomineerd.

Andere voorbeelden van Amazon Originals zijn:

  • The Man in the High Castle – dramaserie
  • Mad Dogs – dramaserie
  • Red Oaks – comedyserie
  • The New Yorker Presents – documentaire
  • The Grand Tour – televisieserie
  • Bosch – politieserie

En dan heb je ook nog Twitch Prime

Twitch Prime is een premium ervaring op Twitch. Hiermee krijg je op dit platform, waarop videogames gestreamd worden, maandelijks toegang tot in-game loots, kan je reclamevrij kijken en gratis subscriben op broadcasters.

Genoeg manieren om de winter door te komen dus! Een Amazon Prime abonnement kost 5,99 euro per maand of 49,99 euro per jaar!

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Amazon.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.