Let op: vrijdag kun je koopjes scoren! Handig voor Sinterklaas en kerst

Woehoe! Aanstaande vrijdag is het weer de zogenaamde Black Friday, wat betekent dat je heel veel korting mee kan pakken. Met de aankomende decembermaand in het vooruitzicht kan je zo zeker wat geld besparen. En er is niks fijner dan alvast voorbereid zijn op Sinterklaas en kerst en niet meer last minute te hoeven stressen om cadeautjes. Ook webgigant Amazon doet mee en ik heb de leukste deals voor je op een rij gezet!

Op Amazon kunnen verkopers van over de hele wereld hun producten aanbieden met als gevolg dat het aanbod énorm is! Zoek je iets? De kans dat je het op Amazon vindt, is heel groot!

En heb je Amazon Prime, dan wordt je verzending altijd gratis bezorgd. Ook als je het premium wil verzenden. Meer voordelen van het Prime abonnement lees je hier.

De coolste deals voor techgirls!

Naast aanbiedingen die je aan elke vrouw kan geven, zoals bijvoorbeeld deze Gift set, heeft Amazon ook veel korting op tech! En dan hebben we het niet over 10%, maar nee, wel echt meer! Yay!

Op TechGirl schreven we hier al eerder een review over de Bose SoundSport In-Ear headphones. Ilse was er toen erg enthousiast over. Dit weekend kan je ze op Amazon met heel veel korting kopen. Aanrader dus voor je goede voornemens na de feestdagen. 😉

Smartwatches

Zo koop je vrijdag onder andere ook een aantal smartwatches met VEEL korting. Deze Samsung smartwatch daalt bijvoorbeeld van 349 naar 200 euro! En deze smartwatch van Fossil van 299 naar 116. Ik help je even: dat is maar liefst 61% korting.

MobileMobile

Ook de Samsung Galaxy A6 daalt op Black Friday in prijs. Die koop je dan op Amazon voor maar 200 euro.

Laptops

Last but not least, de laptops. In procenten gaat daar misschien niet het meeste vanaf, maar in euro’s wel. Dat komt natuurlijk omdat laptops nogal wat duurder zijn dan de andere producten hierboven. Een beetje te duur misschien voor een cadeautje aan een ander, maar als je zelf al een nieuwe laptop wilde kopen dan is dit natuurlijk het perfecte moment! Want een cadeautje aan jezelf mag natuurlijk ook. 😉

Amazon heeft vrijdag korting op de Microsoft Surface 2 die van 1449 naar 1299 gaat en op de Lenovo Yoga 530 die van 949 naar 679 euro gaat.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Amazon.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.