Arlo lanceert Go 2 beveiligingscamera

Arlo lanceert Go 2 beveiligingscamera

Arlo lanceerde begin deze maand haar nieuwste product in Nederland: de Go 2-beveiligingscamera. Met deze buitencamera kun je als gebruiker overal verbinding maken… Deze camera werkt namelijk niet alleen via wifi, maar kan ook verbinden via een geïntegreerde 3G/4G-simkaart. Ideaal, vooral als je een diepe tuin hebt of als je op reis bent.

De Go 2 is volgens Arlo zelf hun meest veelzijdige beveiligingscamera. Voor huiseigenaren die echt non-stop bescherming willen, kan de camera automatisch overschakelen naar een mobiele verbinding als de wifi wegvalt. Met een batterij die lang meegaat en het werken op een simkaart, is de Arlo Go 2 perfect om te waken over caravans of campers, auto’s, fietsen, boten, boerderijen en nog veel meer.

Met de Arlo Go 2 kun je de live 1080p-kleurenvideo rechtstreeks naar je telefoon streamen, dag en nacht. Op deze manier kun je activiteiten die rondom je eigendommen plaatsvinden zien op het moment dat ze ook daadwerkelijk plaatsvinden.

Als er beweging wordt gedetecteerd, stuurt de Arlo Go 2 waarschuwingen naar je smartphone, waar ter wereld je ook bent. Als je als gebruiker een potentiële dreiging opmerkt, kun je op afstand de ingebouwde alarmsirene activeren om indringers af te schrikken of kun je de tweerichtingsaudio gebruiken om ze te verjagen. Ook kun je gebruik maken van Arlo’s exclusieve vergrendelde schermreactie of ‘bel een vriend’-opties. Dit alles zonder dat de telefoon ontgrendeld hoeft te worden. De geïntegreerde schijnwerper kan zo worden geconfigureerd dat deze door beweging wordt geactiveerd. Ook kun je deze handmatig via de app inschakelen. Dit biedt een extra beschermingslaag.

Arlo Secure

Voor een meer geavanceerde bewaking geeft een Arlo Secure subscription toegang tot aanvullende toonaangevende beveiligingsfuncties. Zo kan bijvoorbeeld gepersonaliseerde detectie plaatsvinden, waarmee de camera onderscheid kan maken tussen mensen, dieren en voertuigen. Op deze manier word je alleen geïnformeerd over de dingen die jij belangrijk vindt. Arlo Secure geeft je ook tot 60 dagen cloudopslag, dus zelfs als je een melding mist, kun je de opgenomen beelden op elk moment terugkijken.

Met een adviesprijs van €329,99 is de Arlo Go 2 CCTV-camera vanaf 1 juli 2022 verkrijgbaar bij erkende Arlo-retailers.

Wij gaan ‘m binnenkort testen! Wat wil jij weten van deze camera? Laat het weten in de comments en houd onze website in de gaten voor de review!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.