Arlo Baby

Arlo Baby review – jouw digitale nanny

Arlo Baby
9

TechGirl Noraly werd op 5 februari voor de tweede keer moeder. Voor deze Arlo Baby review was zij daarom de uitstekende kandidaat om de gadget te testen. Wat ze ervan vond? Ze beschrijft het in de review hieronder.

Mijn zoon werd geboren en alles was weer in babymodus, maar deze keer met een 3-jarige erbij. Als moeder van twee jongleer je met de tijd. Je kunt het maar één keer uitgeven en beide kinderen hebben hun moeder nodig. Daar komt gelukkig de Arlo babyfoon bij van pas.

Het product

De Arlo Baby is een WiFi verbonden babyfoon. Het is binnen enkele minuten in te stellen met de bijbehorende Arlo app.

Het ontwerp

De Arlo Baby ziet er mega cute uit. Het heeft een strakke witte look met zwarte details. Je kunt de Arlo Baby voorzien van oortjes en voetjes. Wel zo vriendelijk voor de babykamer. Ik ben dol op de konijnen- en kattenversie (en mijn zoon ook).

De kijkrichting van de Arlo Baby is eenvoudig aan te passen dankzij zijn draaibare body en kantelbare kop. Het voelt stevig aan en het heeft een beetje gewicht, wat handig is als een peuter rond rent, die gemakkelijk dingen omgooit.

Kenmerken

De Arlo Baby heeft een 1080p HD 30fps videoresolutie wat een heerlijk scherp beeld oplevert. In nachtzicht kan je nog 4,5 meter vooruit kijken. Ver genoeg voor de gemiddelde babykamer. Via de Arlo babyfoon kun je niet alleen luisteren naar je kindje, maar ook terug praten via de ingebouwde luidspreker. Die werkt erg soepel, het was echt een van mijn ‘owh’-momenten toen ik aan het testen was.

Arlo Baby kan beweging, audio, temperatuur en klimaat detecteren. Ik vroeg me af waarom temperatuur een leuke aanwinst zou kunnen zijn, tot ik boven met mijn dochter aan het spelen was en een bericht op mijn telefoon kreeg van een hogere temperatuur beneden waar het mannetje sliep. De zon scheen direct op hem en het was een goed moment om wat schaduw te creëren. Dus de Arlo liet me zien waarom deze functie handig is.

Je kunt de monitor op batterij gebruiken, maar hij wordt ook geleverd met een adapter, dus waarom zou je die niet gebruiken als je thuis bent?

De app-interface is gemakkelijk te begrijpen en werkt zoals je zou verwachten. Het was een beetje gedoe om de Arlo op de WiFi te krijgen en op de WiFi te blijven. Voor de monitor heb je een sterke WiFi-verbinding nodig. Die heb ik uiteindelijk weten te creëren, maar houd er dus rekening mee dat dit één van de dingen is om op te letten.

Arlo Baby
Mijn gedachten | conclusie
Ik heb de Arlo Baby nu wekenlang bekeken en ik vind 'm echt geweldig. Ik had geen monitor toen ik mijn eerste kindje kreeg, maar nu is het een grote troef wanneer ik 48 uur in een dag probeer te proppen, tijdens het verzorgen, spelen met de baby, spelen met de peuter, een aardige vrouw zijn en proberen te werken . Het creëren van een werkomgeving waar je je kunt concentreren en niet constant de baby controleert, is ook best leuk. In het begin vertrouwde ik de Arlo Baby niet genoeg om ‘echt’ te werken zonder elke 5 minuten te controleren, maar na verloop van tijd heeft het mijn vertrouwen gewonnen. Over het algemeen maakt het mijn leven net wat makkelijker.
Pluspunten
Minder positief
9

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.