Pokémon Go in het buitenland

Zo word jij een Pokémon trainer in real life!

Duizenden kinderdromen van volwassenen gaan in 2016 werkelijkheid worden: de release van Pokémon Go is aangekondigd. Deze app van Nintendo zorgt ervoor dat je Pokémon niet langer op je Gameboy hoeft te spelen. Nee, jij bent Ash Ketchum in real life. Vang je Pokémons in het ‘echt’; jij wordt een echte trainer.

De app gaat gemaakt worden voor zowel iOS als Android, dus geen zorgen. In eerste instantie zal de app gratis te verkrijgen zijn, maar in app-aankopen lijken onvermijdelijk. De mogelijkheden van Pokémon Go lijken oneindig te zijn en hebben al menig mens enthousiast gemaakt. ‘Ben ik hier niet te oud voor?’, is de vraag die ik vaak krijg. Who the hell cares? Het is je jeugddroom in real life! Ga ervoor, verdorie! Daarbij zijn er echt een heleboel volwassenen die enthousiast zijn, dus je hoeft je niet te schamen.

Wat de app precies gaat aanbieden, is nog niet helemaal duidelijk. Nintendo heeft hier nog niet alle details over vrijgegeven. Echter zijn er wel een paar dingen naar voren gekomen. Het zou bijvoorbeeld mogelijk zijn om alle trainers in de buurt bij elkaar te brengen voor een ultieme battle. Iedereen in de omgeving krijgt hier dan een melding van, en kan meedoen aan de strijd. Ook is het mogelijk om individueel tegen een andere trainer te strijden, eventueel in teams.

MobileMobile

Los daarvan is het mogelijk om bepaalde missies te vervullen. Pokémon Go stuurt je bijvoorbeeld naar een locatie om daar een Pokémon te vangen. Misschien word je hier ook nog wat actiever door! De Pokémons kun je tegenkomen op een heleboel plekken, en waarschijnlijk heb je geen zin om 24/7 met je mobiel in je hand te lopen, hopend op die ene bijzondere Pokémon. Je kunt daarom een wearable aanschaffen die je laat weten dat je in de buurt bent van een Pokémon.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk hier hoe Pokémon Go jouw leven kan verrijken:

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.