uitpakparty asus UX305F

Yesss, weer een uitpakparty!

Naast ons ambassadeurschap voor Fitbit, zijn wij nu ook ambassadeur van Asus! Drie maanden lang zal ik (Marloes) handige tips en tricks en een kijkje in mijn leven met de Asus Zenbook UX305F geven. Ik begin met één van de dingen die ik het leukste vind om te doen: een uitpakparty. Je kent het wel; vol spanning heb je al een tijdje op je pakketje gewacht. Ook al gaat het om een tijdspanne van enkele dagen, voor jou voelt het als máánden. En dan, ein-de-lijk, staat de pakketbezorger voor je deur. Yes! Ook al heb je net een kopje thee gezet en een boterhammetje gesmeerd, dat kan wel even wachten. Dat pakket gaat geopend worden, en wel nu!

Ik was aangenaam verrast toen ik de box openmaakte. Zo veel leuke hebbedingetjes! Een laptophoes, schoonmaakdoekjes, een borsteltje… Misschien kan ik beter een foto laten zien, see it for yourself.

Wellicht was zonnebrandolie opdoen voordat ik een foto ging maken niet zo’n goed idee, hehe.

Vrij ironisch dat ik begon over schoonmaakdoekjes. Maar goed, wat is mijn eerste indruk? Als student maakt de Asus Zenbook me erg blij. Het is een erg dunne en lichte laptop, wat ervoor zorgt dat je ‘m makkelijk meeneemt naar bijvoorbeeld een hoorcollege. De Zenbook weegt maar 1.2 kilogram en is daarmee een behoorlijk lichtgewicht! Alle aspecten van de Zenbook ogen verder luxe en mooi afgewerkt. Ondanks dat de Zenbook compact is, zijn de toetsen van het toetsenbord niet te smal en typt het heel lekker. Nog een voordeel is het batterijleven van de UX305F. De accu gaat namelijk zo’n 10 uur mee! Ideaal als je een keer vergeten bent om op te laden voordat je naar college gaat dus. En prettig als je even buiten wilt zitten zonder irritante kabel.

Hopelijk hebben jullie een beetje kunnen meegenieten van mijn uitpakparty. Ik zal de komende maanden veel meer informatie en foto’s plaatsen over de Asus Zenbook UX305F. Wil jij iets specifieks weten? Of zoek jij dé laptopgerelateerde tip voor bijvoorbeeld een langere accu of hoe je een helder scherm behoudt in de zon? Let me know, dan zoek ik het voor je uit! Tot volgende week, maar eerst ga ik even genieten van het mooie weer 😉

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.