Weerstation review

Winnen! Dit Slimme Weerstation van Netatmo #decemberactie

Hè, wat? Is de laatste maand van het jaar nu alweer begonnen? De tijd vloog voorbij, en ook totaal niet (bijna). Elke dag op je studeerkamertje aan het werk, dankzij corona… Jammer genoeg kunnen we niets aan die situatie veranderen, maar misschien kunnen we het wél wat aangenamer voor je maken. Je kunt nu dit Slimme Weerstation winnen, waarmee je zicht houdt op de luchtkwaliteit in huis, zodat je in ieder geval in een gezonde werkomgeving aan de slag kunt.

Wat is het Netatmo Slimme Weerstation?

Dit slimme weerstation koppel je via een app, en plaats je bijvoorbeeld in de woonkamer. De tweede, kleinere module zet je bijvoorbeeld in jouw thuiskantoor neer, maar het is ook geschikt om gewoon buiten neer te zetten. Het Netatmo Slimme Weerstation meet niet alleen hoe warm het is in huis, of wat de luchtvochtigheid is, maar ook wat de kwaliteit van de lucht op dat moment is.

Eerder reviewde TechGirl Anke dit apparaat al. Een korte samenvatting daarvan: “Ik ben de indoor luchtkwaliteit een stuk meer in de gaten gaan houden de afgelopen tijd. En dat hoeft niet altijd via de app, je kunt ook simpelweg op de Netatmo module drukken, en je ziet een groen lampje als het goed is, een oranje als het matig is, en rood als het slecht is. De oplossing is vaak simpel: ik zet even een deur op een kier, of een klein raampje open.”

“De vuistregel is dat alles onder de 800 ppm (CO2-deeltjes) een goede luchtkwaliteit biedt, alles erboven zou je moeten vermijden. Ik zit er schrikbarend genoeg vaak boven. Je ziet het letterlijk terug in de grafiek als je een raam dicht doet.”

Lees de volledige review van het Netatmo Slimme Weerstation hier.

Je kon dit Slimme Weerstation winnen

Om de donkere decemberdagen wat op te fleuren, heeft Netatmo één Slim Weerstation beschikbaar gesteld voor onze #decemberactie. Één van onze volgers krijgt dit toffe cadeau ter waarde van 149 euro! Maar wat moet je daarvoor doen?

Zo maakte je kans om te winnen:

Stap 1 – ga naar deze Instagram post

MobileMobile

Stap 2 – like het bericht

Stap 3 – plaats een comment bij de Instagram post en laat daarbij weten waarom je dit Slimme Weerstation wilt winnen. Voorbeeldje: vertel over je huidige thuiswerksituatie en wat het Slimme Weerstation voor jou gaat opleveren.

That’s it! – Wacht geduldig af tot en met 12 december. Op maandag 13 december maken wij één winnaar bekend op Instagram. — Dat is inmiddels gebeurd: @zusvanmel heeft inmiddels haar prijs in ontvangst genomen!

Je kunt meedoen met deze winactie van 4 tot en met 12 december 2021. Op maandag 13 december maken wij één winnaar bekend op Instagram. Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.