Toshiba Encore 2

Winnaar van de Toshiba tag-actie

Het enige wat jij wilt weten: wie heeft de prijsactie van deze maand gewonnen? Well… ik kan je zeggen: de Toshiba tag-actie ging als een malle. Wat willen we allemaal graag iets extra’s doen voor onze vrienden, vriendinnen, buren, collega’s en familie. Terecht ook, want sommige mensen betekenen de wereld voor je. Maar met zoveel animo wordt de kans steeds kleiner om die prachtige tablet te winnen.

We kunnen helaas maar één Toshiba Encore 2 weggeven. Waren het er maar zoveel meer geweest. Er zijn namelijk heel veel hartverwarmende berichten bij de Facebook-post geplaatst. Degene die we voor deze keer hebben aangewezen is… Sietske Reinders (dankzij Baukje Jellema) Ook zij verdient het voor de volle honderdduizend procent. Met de woorden: ‘Ze is een groot voorbeeld voor ons allemaal!!’ heeft Baukje haar vriendin echt in het zonnetje weten te zetten. Gefeliciteerd! (We nemen z.s.m. contact op met Sietske)

Helaas voor iedereen die niet gewonnen heeft. Het maakt je vriendschap er gelukkig niet minder om 😉 Goed volgens mij, om even stil te hebben gestaan bij je vrienden en geliefdes. Om degene om wie je echt geeft. Ik weet zeker dat hij/zij de waardering begrijpt!

Let op: volgende maand weer een nieuwe prijsactie. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan even in op onze nieuwsbrief. We verzenden hem eens in de 2 weken en wordt iedere keer persoonlijk samengesteld (door redactrice Sam).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.