Toshiba Satellite CL10

Prijswinnaar van de Toshiba laptop bekend!

Hoe groter de prijs, hoe creatiever de inzendingen. Cliché, cliché, maar toch was het overweldigend hoeveel mensen die laptop wilden winnen. Via Facebook, Twitter en Instagram kon je meedingen naar de super vette prijs deze maand. De prijswinnaar van de Toshiba laptop is inmiddels bekend. Lees snel meer in onderstaand verhaal.

Wat statistieken op een rij…
– meer dan 350 likes op ons bericht
– 80 reacties op Facebook
– meer dan 20 reacties op de blog

– meer dan 26 reacties op Twitter
– meer dan 3 foto’s op Instagram

Conclusie: een heleboel om uit te zoeken! Van berichtjes, gedichtjes, foto’s en video’s. Het doet me goed om te zien dat jullie dit zo de moeite waard vinden! En het doet me een beetje pijn, omdat ik echt maar één winnaar kan selecteren. Jullie verdienen het allemaal zo veel!

Prijswinnaar
Het was meer dan lastig om de laptop een goed thuis te geven. Jullie hebben zelf kunnen zien hoe sterk de concurrentie was. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Laura van der Weide uit Enschede. Een creatief, doordacht antwoord en we steunen het leerproces aan de universiteit natuurlijk! Hebben nu wel honger na het zien van dat saucijzenbroodje eigenlijk, haha.

Gefeliciteerd! De prijswinnaar van de Toshiba laptop krijgt een PM van ons. Heeeeeel veel plezier toegewenst!

Voor iedereen die niet gewonnen heeft: jammer de pammer. Hopelijk ben je braaf geweest en krijg je van de Sint een prachtig cadeau dit jaar. Of je doet gewoon weer mee met onze volgende prijsvraag. Wat dat is, verklappen we op 8 december in onze nieuwsbrief 😉

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.