no matter what garantuee

Net zo veilig als indoor skydiven

Met enige zenuwen stapte ik in de auto richting Roosendaal. Toshiba zou wat nieuwe producten gaan aankondigen in de Satellite Radius-lijn en de No Matter What Garantuee toelichten. Erg spannend natuurlijk, maar wat erop zou volgen vond ik veel spannender. Help, indoor skydiven! Een heel pakket aan angsten spookte door mijn hoofd; niet heel onbegrijpelijk, aangezien ik al misselijk kan worden door een simpele achtbaan. Gooi daar nog eens hoogtevrees bovenop, en voilà. Toch leek me dit een stuk beter dan uit een vliegtuig springen, dus ik ging ervoor.

Na een hartelijk ontvangst werd er een uitgebreide presentatie gegeven. Welke producten zijn nieuw, en wat kunnen deze? Vooral de Satellite Radius 12 trok mijn aandacht; hopelijk krijg ik nog eens de kans om die te testen! Verder werd de No Matter What Garantuee toegelicht. Hiermee is je device hartstikke veilig, en zonder risico’s. Net als indoor skydiven dus! Wil je meer weten over de producten en/of de No Matter What Garantuee? Of wil je gewoon zien hoe slecht het skydiven mij af ging? Bekijk dan hier snel het filmpje! Enne, lief zijn, ik kan gewoon niet zo goed balans houden 😉

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.