Parijs

‘When we stayed home’ – Nu Tokyo, Parijs en Venetië verlaten zijn…

We weten inmiddels: 2020 gaan we nooit vergeten. Het is een jaar waarover we kleinkinderen zullen vertellen. “Och, huil maar niet om je huisarrest. In 2020 zat heel de wereld binnen.” Of iets in die trant, we hebben nog even om het verhaal te oefenen. Hoe dan ook: het mag geen verrassing zijn dat de wereld er verlaten bij ligt. De meest toeristische steden lijken leger dan ooit. Ook dat vertelt een verhaal. Oculus was zo slim er een serie over te maken.

When we stayed home

In deze tijd waarin iedereen zoveel mogelijk binnen blijft, voltrekt zich buiten ook een interessant fenomeen. Bekende plekken in Parijs en New York zijn nagenoeg verlaten en bijna onherkenbaar geworden. Oculus heeft nu de 360 graden compilatie-video ‘When we stayed home’ gelanceerd. Via virtual reality kun je een kijkje nemen in de nagenoeg verlaten straten van verschillende steden – en vertellen lokale getuigen meer over wat er zich heeft afgespeeld in de afgelopen weken.

De eerste afleveringen ‘Parijs’ en ‘Venetië’ zijn nu te bekijken via Oculus TV op de Oculus Quest. Yes, in 360 graden ‘Immersive Video’, that is. ‘Tokio’ en ‘Jeruzalem’ volgen binnenkort in juni. Opslaan in je Oculus-account, VR-bril op je neus en kijken maar!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.