Music Beanie

Waarom de Music Beanie veel beter is dan in-ears

Wie mijn review van de Jabra Elite   geeft gelezen, weet dat in-ears niet aan mij besteed zijn. En wel meer TechGirls geven aan dat in-ears niet altijd lekker blijven zitten. Maar daar is nu een briljante oplossing voor: De Music Beanie! Een muts met ingebouwde bluetooth speakers. En TechGirl Marianne is fan!

Je muts opladen

Het heeft wel wat geks: “ja, ik leg even mijn muts aan de oplader hoor!”. In ongeveer 2 uur opgeladen en dan kan je ongeveer 3.5 uur met je muts op muziek luisteren. I love it!

Het is een gewone Beanie van acryl

Met een bolletje bovenop. Je loopt er echt niet meer voor schut en dochterlief van 6 jaar oud, met haar lange blonde haren staat het zelfs fantastisch. Deze Music Beanie van Xtronic is er in één maat, Past altijd, maar je moet dus wel even de beide speakers goed op je oren positioneren voor het beste geluid. 

MobileMobile

Even googlen levert tig Music Beanies op

Je kunt Music Beanies in allerlei kleuren krijgen en in verschillende soorten mutsen. Wij vonden deze bij de Action. Ook de prijs verschilt per muts. Maar het idee is overal hetzelfde: Beanie met bluetooth speakers, die je overigens ook kunt bedienen op je beanie. En al dan niet met ingebouwde microfoon, zodat je ook nog kan bellen onderweg. 

Is de Music Beanie echt een alternatief voor in-ears?

Niet helemaal. Zeker de variant die ik heb, zal voor hardlopen net iets te warm zijn. Zeker in de zomer. En wassen is natuurlijk uit den boze met al die elektronica.  Maar wil jij deze winter lekker warme oren bij je boswandeling, dan is dit een absolute aanrader.  En het blijft in ieder geval goed op je hoofd zitten. Wat je van in-ears niet altijd kan zeggen…

Music Beanie
Jij wilt deze Music Beanie ook!
Pluspunten
Minder positief
9

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.