Vijf techie bordspellen voor knusse winteravondjes

In de winter kun je helaas niet ’s avonds lang buiten zitten en borrelen. Of nou ja, dat kan wel, maar echt lekker warm is ’t natuurlijk niet… Op zoek naar een manier dus om de koude, lange winteravonden door te komen. Daar helpen we je graag bij, dus hier vijf techie bordspellen die je tijdens deze avonden kan spelen!

Bordspellen met een app

The Voice of Holland Zing & Coach Spel karaokeset met microfoon

Het officiële Zing & Coach Spel van The voice of Holland. De microfoon die je op je telefoon aan moet sluiten werkt samen met de speciaal ontwikkelde The Voice app van StarMaker. In deze app vind je de liedjes die in diverse internationale edities van the voice zijn gezongen. Met de bijgeleverde oplaadbare speaker hoor je alles ook nog eens luid en duidelijk. Als je zingt beoordelen niet alleen je vrienden je optreden, dat doet de app ook!

My Monopoly

Met My Monopoly maak je je eigen Monopoly spel. Je kunt het speelbord en alle Monopoly onderdelen personaliseren door je eigen foto’s te gebruiken van je computer, smartphone of social media. Via de gratis app of website selecteer je de foto’s die je wil gebruiken en vervolgens kan je deze printen op het bijgeleverde stickervel. Zo kun je dus bijvoorbeeld een Monopoly spel maken waarbij je eigen familie opkoopt. 😉

Scotland Yard Master

In het bordspel Scotland Yard Master maak je dwars door Londen jacht op Mister X. De gratis app maakt van je smartphone of tablet een digitale regelkamer, zodat je je een echte detective voelt. Moderne opsporingsmethoden van analyse tot plaatsbepaling helpen mee Mister X op het spoor te komen! Via het spel krijg je hints en tips binnen waar Mister X zich bevindt en hoe je hem op kan sporen, wat een extra spannende twist geeft aan dit spel.

Techie manier van betalen

Naast bordspellen die samenwerken met een app, heb je ook bordspellen die gebruik maken van elektronisch bankieren. Zeg maar vaarwel tegen het papiergeld, deze spellen speel je met een pinpas!

MobileMobile

Monopoly

Elke speler begint deze variant van Monopoly met een geldbedrag op z’n bankpasje door z’n pasje te scannen in de betaalautomaat. Gedurende het spel scannen de spelers hun pasjes en eigendomsbewijzen in de betaalautomaat en deze houdt bij hoeveel geld ze hebben. Als een speler eindigt op een gebeurtenisvakje kunnen de grondprijzen veranderen, spelers kunnen geld krijgen of verliezen… ze kunnen zelfs naar de gevangenis gestuurd worden. De betaalautomaat scant de eigendomsbewijzen en kan de marktprijzen laten stijgen of dalen. Het spel is afgelopen als er één speler failliet gaat! Dan berekent de betaalautomaat hoeveel geld en bezittingen iedereen heeft en de rijkste speler is de winnaar!

Levensweg

In deze moderne versie van het bekende spel Levensweg regel je alle geldzaken met de elektronische geldautomaat. Bewaar je miljoenen op je bankpasje en rij met je auto van start tot pensioen. Kies je levensweg en je stapt in een spel boordevol avontuur, gezinsleven en onverwachte verrassingen. Als iedereen gepensioneerd is, wint de rijkste speler. Nadeel is wel dat er maar vier betaalpasjes meegeleverd worden en je het dus met maximaal 4 spelers kunt spelen.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.