samsung Galaxy Note20

Vijf nieuwe Samsung Galaxy-toestellen onthuld: Galaxy Note20 Ultra 5G kost 1299 euro

Samsung heeft zojuist maar liefst vijf nieuwe Samsung Galaxy-apparaten aangekondigd. Het gaat om de Galaxy Note20, Tab S7, Watch3, Galaxy Buds en Galaxy Z Fold2. Een groot verschil in aanbod dus, waarbij de nieuwe ‘mystic’-kleuren in het oog springen.

Tijdens een online stream heeft het Koreaanse techbedrijf onder het mom van Galaxy Unpacked een hele lijn met nieuwe producten getoond. Vooral Galaxy Note20 en Galaxy Note 20 Ultra zijn in het zonnetje gezet. Dit zijn de nieuwe Note-toestellen, onder andere te herkennen aan hun stylus. Het gaat om de krachtigste Note tot nu toe, die vooral geavanceerd is als het gaat om het herkennen van een handschrift. Zeker als je een doktershandschrift hebt als deze schrijfster, dan is dat een feature die goed van pas kan komen. Sowieso moet de stylus dankzij de Anywhere-actions nog beter kunnen navigeren.

Samsung en werken op Windows

Samsung zet bovendien groot in op het kunnen werken op verschillende toestellen kort na elkaar. Niet alleen Samsung, want het heeft de samenwerking opgezocht met Microsoft om ook soepel te kunnen werken in Windows. Je kunt namelijk al je apps ook in Windows zien.

Daarnaast heeft het Samsung Notes ontwikkeld, waarmee je automatisch je werk opslaat en synchroniseert. Je kunt er zelfs feedback op pdf-bestanden mee geven. Het is ook mogelijk om stemopnames op te zoeken, waarin je dankzij de nieuwe audiofunctie zelfs kunt zoeken. Je hoeft hiervoor alleen een woord in te tikken en het toestel gaat naar je gevraagde moment in de opnames.

Samsung Galaxy Note20

Video’s maken

Videografie dan, want dat blijft belangrijk. Het toestel heeft een beeldverhouding van 21:9 en 24 fps. Met de 8K-camera kun je ultrahoge resolutie video’s van professionele kwaliteit maken. Kun je wel wat hulp gebruiken met het professioneel over laten komen van een film? Dankzij de krachtige Pro Video-modus met professionele scherpstelling, audio, belichting, zoomhulpmiddelen en 120fps-opnames met FHD-opties helpt het toestel je een handje. Je kunt je films dankzij een makkelijk op te zetten link met een Samsung-televisie meteen bekijken. Of op het toestel zelf: het heeft een helder AMOLED 2X-display met 120Hz-verversingssnelheid.

Over verversingssnelheid gesproken… De Samsung Galaxy Note20-telefoons zijn van een krachtige processor voorzien, zodat ze geschikter zijn voor gaming. Zeker de Ultra 5G-variant, die je dankzij 5G sowieso een soepelere game-ervaring moet bieden.

Samsung Galaxy Note20

 Andere handige weetjes over Note20:

  • De telefoon kan in 30 minuten voor de helft opladen
  • De hardware en software is beveiligd met Samsung Knox
  • Met de functie Nearby Share deel je sneller en eenvoudiger bestanden naar een ander compatibel Galaxy-device

Samsung Galaxy Tab S7

Daarnaast zijn de Tab S7 en S7+ aangekondigd. De tablets zijn een hybride tussen PC en smartphone met 5G-connectiviteit. De displays zijn 11 inch of 12,4 inch, wat je zelf prettig vindt. De refreshrate is wel hetzelfde bij beide tablets: 120 Hz, dat voelt dus lekker soepel. Wil je trouwens een toetsenbord hebben om op te tikken, dat kan: er is een speciaal toetsenbord voor de tablets beschikbaar (apart verkrijgbaar).

De Galaxy Tab S7 en S7+ zijn vanaf 21 augustus beschikbaar in Mystic Black, Mystic Bronze en Mystic Silver. Vooral Mystic Bronze springt in het oog, met zijn oranjeroze schakeringen. De tablets worden standaard geleverd met 128 GB opslaggeheugen, maar 256 GB geheugen is een optie. De Galaxy Tab S7 Wi-Fi-versie kost € 699,- en de LTE-versie € 799,-. De Galaxy Tab S7+ kost € 899,- (Wi-Fi) of € 1.099,- (5G).

Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Watch3

Smartwatch Galaxy Watch3 gaat nog meer op de gezondheidstoer. Het helpt je je gezondheid te monitoren en doet dat terwijl hij ook nog gewoon de tijd vertelt. Je kunt je zuurstofgehalte in je bloed meten, maar ook de bloeddruk. Het is zelfs mogelijk om hartfilmpjes te maken dankzij de nieuwe sensor. Er zit zelfs bovendien valdetectie op, dus als de drager omvalt, dan worden zijn of haar naasten meteen bericht. Het ontwerp is stijlvol.

De Galaxy Watch3 is beschikbaar vanaf 7 augustus voor € 429,- (41 mm) of € 459,- (45 mm).

Samsung Galaxy Watch 3

Galaxy Buds Live

De Galaxy Buds, waarvan we de laatste versie recent nog hebben gereviewed, worden vernieuwd: Galaxy Buds Live heten de nieuwe oordopjes. Ze zijn gemaakt met AKG’s geluidsexpertise en voorzien van een grotere luidspreker van 12mm. Er zitten drie microfoons in de oordopjes, zodat je goed verstaanbaar bent als je tijdens een call flink aan het sporten bent. Ze hebben bovendien active noise cancellation, dus je kunt je ook volledig op je muziek of podcast focussen als je even niet wil worden gestoord.

Samsung belooft een accuduur van 6 uur, maar door de case te gebruiken kun je daar 15 uur langer van maken. In 5 minuten kun je al een uur luisteren, wat een groot voordeel is mocht je ze zijn vergeten op te laden en gauw weg moeten. Vanaf 21 augustus zijn de Galaxy Buds Live in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 189,-.

Samsung Galaxy Buds Live

Galaxy Z Fold2

Tot slot komt Samsung ook met de Galaxy Z Fold2, een nieuwe opvouwbare smartphone. Het toestel heeft twee bijna randloze Infinity-O schermen en een cover screen van 6,2 inch. Het hoofdscherm is 7,6 inch. Galaxy Z Fold2 verschijnt in de kleuren Mystic Black en Mystic Bronze.

Samsung Galaxy Fold2

Prijzen Samsung Galaxy Note20 en Galaxy Z Fold 2

De Galaxy Note20 en Galaxy Note20 Ultra zijn vanaf 21 augustus verkrijgbaar voor € 1.049,- voor de Galaxy Note20 (5G met 256 GB), € 1.299,- voor de Galaxy Note20 Ultra (5G met 256 GB geheugen) en € 1.399,- voor de Galaxy Note20 Ultra 5G met 512 GB geheugen (exclusief in de Samsung stores) De Galaxy Note20 is beschikbaar in de kleuren Mystic Bronze, Mystic Grey en Mint (exclusief in de Samsung stores). De Galaxy Note20 Ultra is beschikbaar in de kleuren Mystic Bronze en Mystic Black.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.