Samsung Galaxy Buds 2 Pro Atelje

Vijf manieren waarop je je telefoon kunt personaliseren

Telefoons lijken tegenwoordig erg op elkaar, tenzij je natuurlijk zo’n mooie foldable rockt. Het zijn vaak gewoon rechte apparaten, ongeveer even groot, en vaak ook nog in een zwarte of witte kleurstelling. Toch een beetje saai. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om je telefoon wat meer jou te maken. Dit zijn vijf manieren om je telefoon te personaliseren.

  1. Een mooi hoesje

De makkelijkste manier om je telefoon meer ‘jij’ te laten uitstralen, dat is door er een hoesje omheen te doen dat helemaal bij je past. Dan verdoezel je meteen die saaie zwarte kleur, maar ook kun je kiezen voor een hoesje dat meer bij je past. Draag je altijd paars? Dan wil je natuurlijk een paars hoesje. Ben je idolaat van je katten? Dan laat je een hoesje afdrukken met je katten erop. Eigenlijk is alles mogelijk, maar houd er wel rekening mee dat veel hoesjes plastic zijn en niet op de meest duurzame manieren bij je arriveren. Zoek dus eventueel ook naar een hoesjesmaker die natuurlijker materiaal gebruikt of bij je in de buurt is.

  1. Een leuke ketting of Popsocket

Vroeger hadden we allemaal kettinkjes aan onze telefoons, eventueel met een sieraad van Otazu (dank Samsung!), maar tegenwoordig is dat niet meer zo standaard. Jammer, want het is niet alleen heel handig, het helpt ook een beetje persoonlijkheid uit te dragen. Ateljé heeft mooie kettinkjes voor je smartphone, met een soort parels bijvoorbeeld. Maar ook een Popsocket is een idee: dit is een soort drukknop die je op je telefoon plakt en kunt uittrekken: op die manier kun je je vrij flinke toestel beter vasthouden. Ook die zijn te personaliseren, waardoor je hem helemaal passend kunt maken bij de rest van je gestijlde telefoon.

https://twitter.com/anactualwalnut/status/1720837668861255989
  1. Een eigen achtergrond

Een andere heel makkelijke manier om je telefoon wat meer bij je te laten passen, dat is een andere achtergrond in te stellen. Heel fijn, want het is gratis, je kunt het nu doen, en je kunt het elke keer weer veranderen, mocht je graag een achtergrond hebben die bij je outfit past, of het seizoen. Of als je elke dag een andere foto van je goudvis maakt en die als achtergrond wil zetten. Of, F it, gewoon een foto van jezelf: je bent prachtig, je mag gezien worden, waarom niet? Je verandert de achtergrond in de instellingen van je telefoon. Vaak onder scherm, achtergrond of personaliseren.

  1. Een iconpack

In het verlengde daarvan kun je ook iconpacks downloaden en installeren. Zo kijk je niet tegen een hele wirwar van verschillende iconen met allemaal hun eigen kleuren en lettertypes, maar is er meer uniformiteit in de iconen. Je moet daar wel van houden: het zorgt er ook voor dat je een icoon minder snel herkent. Ook kan het zijn dat een icoon niet bestaat in het iconpack, waardoor je daar nog een oude variant ziet. Maar toch, als het eenmaal allemaal mooi in één type iconen staat, is het wel een stuk stijlvoller om naar te kijken.

  1. Een tasje

Honor presenteerde laatst een telefoon die eruitzag als een tas, maar wat als je een tasje koopt speciaal voor je telefoon? Er zijn hoesjes die op die manier werken, waardoor je telefoon een fluffy omhulsel heeft. Maar er zijn ook kleine tasjes waar je je telefoon in kunt bewaren. Het is schattig, het past precies en je kunt er vaak ook nog wel wat pasjes in kwijt: ideaal. En vooral laat het zien wie jij bent: helemaal persoonlijk dus.

https://twitter.com/hmnetherlands/status/1536694976582754304

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.