Trucjes op Tinder voor meer succes op ‘t platform

Ben je niet serieus op zoek naar een relatie, maar vind je het vooral leuk om snel, veel verschillende mensen te leren kennen? Lees dan dit artikel zeker even. We hebben de beste (gratis) trucjes op Tinder op een rij gezet, waarmee je je slagingspercentage direct omhoog kunt helpen.

Nummer 1 – Heb je een match? Wacht niet te lang met een berichtje sturen. Tinder’s algoritme beloont actieve gebruikers en gooit jouw zichtbaarheid omhoog (en meer zichtbaarheid, betekent meer vissen uit dezelfde vijver waaruit je vist).

Nummer 2 – Maak om de paar dagen een nieuw Tinder-account aan. Nieuwe profielen krijgen namelijk een tijdelijke boost van het platform, met extra veel zichtbaarheid bij potentiële matches. Het is wel een aardig klusje, maar goed… wie wat wil, die moet wat.

Nummer 3 – Met Photofeeler.com kun je je foto vooraf laten analyseren. Want wat denken andere mensen wat jij uitstraalt op een foto? Misschien is die ene lieve foto eigenlijk wel ijskoud van uitstraling… Toch wel belangrijk voor je je op die bekende vleeskeuring tentoonstelt.

Nummer 4 – Zorg dat je niet roekeloos swipet op Tinder. Tinder kan daarmee geen profiel van jou opbouwen, van jou als persoon en je interesses. Je krijgt daardoor relatief veel mensen voorgeschoteld waar je je niet aangetrokken tot voelt. En Tinder presenteert jouw foto(‘s) aan relatief veel mensen die jou niet aantrekkelijk vinden. Niet doen dus, dat roekeloze swipen. Hoe leuk het soms ook is.

Nummer 5 – Vervang je foto’s zo nu en dan. Schijnt ook goed te zijn voor het algoritme!

Nummer 6 – Swipe geen mensen naar rechts die iets in hun bio hebben staan als: “Niet zo vaak op Tinder te vinden”. De reden: je wordt ook beloont/bestraft voor de interactie die de tegenpartij met jou voert. En als die persoon dus niet zo vaak op Tinder te vinden is… tel maar uit.

Nummer 7 – Er was nog een ander hack. Een échte hack. Maar die is sinds een paar weken niet meer beschikbaar, zo lijkt het. Voor de techies onder ons: met ‘Element Inspecteren’ kon je uitzoeken welke personen je een Like hadden gegeven. Natuurlijk bij het tabblad ‘Zien wie jou leuk vindt’. Maar helaas. Het simpel weghalen van een bepaalde class uit de code, volstaat niet meer om direct terug te liken. Swipen it is

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.