Toshiba Satellite Click Mini

Toshiba Satellite Click Mini, 2-in-1 it is!

Ik ga op reis en ik neem mee… mijn tablet of mijn laptop? Moeilijke keus, maar waarom kiezen? Neem gewoon lekker beide mee. “Is dat niet teveel om mee te sjouwen?”, hoor ik jullie denken? Nee hoor, dat hoeft absoluut niet zo te zijn. De Toshiba Satellite Click Mini bestaat namelijk uit twee apparaten in één. Binnen no time tover je de Toshiba Satellite Click Mini om van laptop naar tablet en andersom. Ontzettend handig toch? Toshiba introduceerde de nieuwe hybride tijdens de CES 2015. Alle reviews tot nu toe zijn positief. Laten we kijken waarom de Toshiba Satellite Click Mini zo positief wordt ontvangen.

Goede reisgenoot

Compact is de Toshiba Satellite Click Mini zeker, 22,6 cm oftewel 8,9” groot is de full HD laptop met touchscreen en Windows 8.1 besturingssysteem. De hybride bevat een Intel Atom-processor die krachtig genoeg is om optimaal te kunnen multitasken. Ideaal voor de drukke mensen die wij vandaag de dag zijn. Daarnaast bevat de hybride een goede rear-facing camera mocht je onderweg nog wat leuke kiekjes willen maken, en een webcam mocht je willen skypen. Bellen zonder bundel? Geen probleem. Je krijgt als je de hybride aanschaft 60 ‘Skype-wereldminuten’ per maand gratis om te bellen naar mobiele telefoons of vaste aansluitingen. Ook krijg je bij de aanschaf een jaar lang gratis toegang tot een opslagruimte van 1 TB via OneDrive en een abonnement op Microsoft Office 365 Personal. Maar hoelang kun je reizen met de hybride voordat het beeld op zwart gaat? Dat is best lang. Als het toetsenbord is aangesloten gaat de batterij maximaal 16 uur mee en 8 uur zonder toetsenbord. Kortom de ideale reisgenoot!

To buy or not to buy?

Eindeloze mogelijkheden dus met de Toshiba Satellite Click Mini, maar wat kost dat? Niet eens zo heel veel. Het is absoluut niet zo dat je ook voor twee apparaten betaalt. Sterker nog, de hybride is goedkoper dan de gemiddelde tablet. De adviesprijs bedraagt €299,- inclusief BTW. Een betaalbare handige hybride dus, nice! Vanaf eind maart is de Toshiba Satelitte Click Mini verkrijgbaar in het parelwit en in vanaf circa juni in een satijngouden uitvoering. Klinkt exotisch voor een mooi prijsje, toch?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.