studentenkamer

“Tinderen” voor een nieuwe studentenkamer of huisgenoot?

Ben jij op zoek naar een nieuwe huisgenoot of een nieuwe studentenkamer? Met RoomEasy like, match & chat je tegenwoordig met je nieuwe huisgenoot of verhuurder. Lees gauw verder hoe dat werkt.

Wat is RoomEasy?

RoomEasy is de nieuwe app waardoor het eenvoudiger wordt om een studentenkamer te vinden of te verhuren. Zo kan je al tinderend op zoek naar je nieuwe huisgenoot of studentenkamer. De app werkt eigenlijk als Tinder. Zowel huurders als verhuurder kunnen op zoek gaan door te liken naar de juiste match. Heb jij een perfecte match gevonden? Dan chat je lekker verder en kan je een afspraak inplannen.

Studenten staan nog steeds voor de uitdaging om een geschikte woning of huisgenoot te vinden. RoomEasy biedt hier een ideale oplossing voor. Het is een app voor studenten, door studenten. De zoektocht van tegenwoordig zorgt vaak voor onbeantwoorde mailtjes en teleurstellingen. In deze zoektocht naar een nieuwe huisgenoot zal je steeds dezelfde beschrijving terug zien komen: “We zijn op zoek naar een gezellige huisgenoot die erg schoon is etc..” Niemand heeft nog zin in die lange hospiteeravonden die vaak toch veel op elkaar lijken.

Hoe werkt RoomEasy?

RoomEasy is een gratis app en beschikbaar voor zowel Android als iOS. De app werkt eigenlijk door eerst een verbinding te maken met Facebook. Vervolgens geef je verschillende voorkeuren op zoals gewenste stad en je budget. Hierna kan je verder gaan met het “tinderen”. Het handige van de Facebook koppeling is dat je hierdoor kan zien of je gemeenschappelijke vrienden hebt met je toekomstige huisgenoot of huurder. Het hebben van een eigen netwerk is dus ook een belangrijke factor bij het snel vinden van een studentenkamer of huurder.

MobileMobile

Sebastiaan Smits (27) en Viktor Smits (24) zijn de oprichters van EasyRoom. Sebastiaan Smits: “De huidige manieren om op zoek te gaan naar een kamer of huisgenoot zijn onpersoonlijk, inefficiënt en prijzig. En ook de hospiteeravonden zijn voor niemand leuk. Liken en matchen à la Tinder is voor de jongere generatie dé manier om snel en efficiënt vraag en aanbod bij elkaar te brengen.” Ben jij ook op zoek naar een studentenkamer of ben je een verhuurder? Breng nu hier een bezoekje aan RoomEasy.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.