vrouw met laptop

Tinder Office Mode: de dating hack voor in de collegezaal of op kantoor

Na een lange zomervakantie is het nieuwe collegejaar begonnen en stroomt de campus weer vol met studenten. Voorbij zijn de dagen van online Zoom-lessen en colleges, toen je tegelijkertijd series kon kijken en kon swipen op Tinder.  Nu we weer fysiek in de schoolbanken zitten is dat natuurlijk niet zo makkelijk. Toch betekent dit niet dat je hoeft te wachten met flirten totdat de les is afgelopen… nu is er Tinder Office Mode!

Tinder – de dating-app die in 2012 op een Amerikaanse campus werd opgericht met als doel studenten sneller met elkaar in contact te brengen – heeft iets nieuws bedacht. Met de Office Mode-functie van Tinder kun je incognito op je laptop zoeken naar matches.

De desktopversie van Tinder heeft een handige Office Mode waarmee je undercover in de collegezaal of op kantoor kunt flirten terwijl anderen het idee hebben dat je geconcentreerd in je Google Docs zit te werken

Hoe werkt Office Mode?

  • Log in op je Tinderprofiel vanaf je laptop
  • Gebruik Tinder zoals je dat normaal ook zou doen: reageer op berichten en zoek naar potentiële matches in je feed door naar rechts te swipen Als je professor of collega in de buurt komt klik je gewoon op het koffertje 💼 in de linkerbovenhoek van het scherm
  • Magischerwijs verandert je scherm van chatten met je match naar een zogenaamde project management tool 📈
  • Als je terug wil naar de chat of swipe modus, klik dan gewoon op ‘sluiten’ in de rechter bovenhoek
Tinder Office Mode

Meer tips voor de perfecte balans tussen studeren en daten

  • Deel je universiteit status. In je profiel kun je onder andere ook aangeven waar je studeert of bent afgestudeerd. Hebben jullie allebei statistiek van professor X? Dat is een goede gespreksstarter, of een leuke manier om af te spreken voor een hapje in de universiteitskantine.
  • Is je universiteit gevestigd in een ander deel van de stad dan waar je woont? Vergroot je radius om profielen te ontdekken van mensen die zich op dezelfde campus bevinden.
  • Werk je profiel bij en laat zien wat je leuk vindt. Of het nu gaat om je interesses, je favoriete nummer of je favoriete restaurant, maak gebruik van de vele mogelijkheden op de app om te laten zien wie je bent.
  • Wil je niet onverwachts je leraar tegenkomen in je feed?  Wij hebben de oplossing: als je hun telefoonnummer of e-mail hebt, kun je die persoon toevoegen aan je geblokkeerde contacten 🚫. Zo voorkom je dat je gezien wordt door professoren of mede studenten.
  • Gebruik je pauzes om de Vibe Check te doen met je potentiële matches! Vibes is een 48 uur durend in-app evenement dat je de écht belangrijke vragen stelt 😉 Is het oké om sokken te dragen in bed? Zou ananas verboden moeten worden op pizza? Of hoe eindigt de perfecte eerste date? Je beslissingen blijven 72 uur bewaard in je profiel, dat geeft je genoeg tijd om op date te gaan en het gesprek over Pizza Hawaii in de kantine voort te zetten.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.