Luidsprekerbar voor Mac, pc en notebook

Kijk je graag een filmpje op je laptop of vul je graag de ruimte met je favoriete muziek? Als het antwoord “ja” is, kunnen we het ermee eens zijn dat de speakers in je laptop of monitor het gewoon niet voor elkaar krijgen. Opteren voor een degelijke en betaalbare speaker is dan een betere optie.

Kijk eens naar het nieuwste pareltje van Teufel – de PC Bamster. Op het eerste gezicht is deze speaker een streling voor het oog. Als soundbar is hij stevig vervaardigd uit aluminium, met aan de bovenkant een soft-touch draaiknop en zwarte speakergrill. Ze hebben op elk detail gelet, want aan de onderkant heb je een mooie rubberen afwerking om verschuiving te voorkomen.

De producent belooft een full-range geluidsweergave en deze belofte verbreken ze niet! De hoge tonen neemt hij zeer helder, de lage en mid-tonen zijn even mooi. Van de bas hadden we hoge verwachtingen, hij is voorzien van 2 breedband woofers en het Double Bass System met 2 passieve subwoofers. Bij basrijke liedjes leverde het ons zeker die gewenste subtiele trilling, maar we spreken zeker niet van een hevige bas. Daarvoor dreunen de lage tonen niet genoeg door. In zijn geheel levert deze speaker een zeer heldere klank. Zangstukken komen realistisch over – je hoort de zanger woord voor woord afmaken in de microfoon.

Het product is ontworpen met oog op eenvoud en gebruiksgemak. Houdt de knop 3 seconden ingedrukt en een witte gloed omringd de volumeregelaar. Let wel, de knop dient ook als standby-knop, en kan helaas niet gebruikt worden om je muziek te pauzeren. De aansluiting is niet zo gebruiksvriendelijk, je zit namelijk te knoeien met 2 lange kabels. Deze stroomtoevoer is nodig voor dit soort speakers, anders zou het ten koste van de geluidskwaliteit zijn. Je kan deze speaker op 2 manieren installeren;

  • 2 usb-kabels en een audio-jack koppelen aan je laptop
  • 1 usb aansluiten op de meegeleverde adapter voor in het stopcontact en de audiokabel in je laptop of smartphone.

Uiterst portable is hij dus niet, het is ook niet het lichtste apparaat. Als de bekabeling voor jou een afknapper zou zijn, heeft Teufel ook nog de draadloze bluetooth variant voor een kleine meerprijs. De Teufel PC Bamster is verkrijgbaar voor 99,99 euro. Wat ons betreft een zeer acceptabele prijs voor een mid-range pc luidspreker.

Pluspunten:
Design
Gebruiksgemak
Geluidskwaliteit
Minder:
Niet écht portable
Bekabeling
7

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.