teufel boomster xl

Teufel Boomster XL: gegarandeerd ruzie met de buren

Voor deze Boomster geldt: XL is écht XL. Grootte, gewicht, maar vooral volume… allemaal gróót! Als je op zoekt ben naar een speaker met enormous geluid dan moet je zeker dit bakbeest aanschaffen. Ruzie met de buren heb je gegarandeerd ook, want de Teufel Boomster XL doet niet aan zachtjes spelen. Ja, daar vind ik iets van. Lees maar mee.

De Teufel Boomster XL koop je met een reden: volume, volume, volume. Mijn grote vraag is hier dan ook: why? Waarom moet je zoveel geluid maken dat je anderen ermee stoort? Voor een flat is het niets, voor een vrijstaand huis zou het nog een keer kunnen. Een luidspreker koop je wat mij betreft om te genieten van de variatie aan klanken, niet per se gerelateerd aan volume. Dat kun je beter op een festival ervaren lijkt me.

Tja, nu klink ik als een redelijke zeiksnor. Dat ben ik soms ook wel, daarom lees je mijn reviews ook. Maar waarom zou je deze Teufel Boomster XL juist wel moeten aanschaffen? – kijkend naar frequentiebereik en variatie aan klanken kán deze Boomster XL best een mooie sound produceren. Zet de speaker op volumestand ‘gemiddeld’ en je kunt behoorlijk vrolijk worden van de muziek.

Het design, de prijs en het kabaal zullen niet echt interessant zijn voor de doorsnee vrouw. Misschien is de Teufel Boomster XL meer interessant voor mannen die iets moeten compenseren 😉

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.