Teufel Supreme In

Kleine, kleurrijke in-ears van Teufel – de Supreme In

Muziek luister je om te relaxen, om even te ontsnappen aan de alledaagse wereld. Investeer in zo’n moment, neem geen genoegen met oortjes van de Action. Liever kies je voor een kwalitatief product met een kwalitatieve sound, zodat je je echt in een muzikale wereld waant. Zoals met de Teufel Supreme In bijvoorbeeld. En nee – we worden niet betaald om dat te zeggen 😉

Licht, kleurrijk en praktisch

De Supreme In is verkrijgbaar in de kleuren Night Black, Ivy Green, Space Blue, Moon Gray, Sand White en Pale Gold. Als de ‘oortjes’ niet worden gebruikt, kunnen ze dankzij ingebouwde magneten aan elkaar worden vastgeklikt en om de nek worden gedragen. De afspeelfunctie wordt daarbij automatisch gepauzeerd. De pasvorm van de Supreme In kan met een speciale lus worden afgesteld, zodat de earbuds even comfortabel als stevig in het oor vastzitten. Voor extra grip worden er twee paar siliconen adapters meegeleverd.

Bijkomend voordeel: de Supreme In weegt maar 18 gram… hallo!

Waarom sommige in-ears beter zijn dan andere…

Stel jezelf voor: een luidspreker heeft een klankkast nodig voor een goed akoestisch geluid. De ingebouwde tweeter(s), woofer(s) en dergelijke zorgen voor die fijne hoge- of lage tonen in de sound. Maar in-ears hebben zo’n grote behuizing niet om dergelijke apparatuur in onder te brengen. Hoe zorg je als fabrikant dan dat jouw in-ears toch goed klinken?

De Supreme in doet het als volgt: die is voorzien van grote lineaire HD-drivers van 10,7 mm en kan hoge tonen daarmee zonder vervorming weergeven, of tenminste, zo goed als. De gebalanceerde audiotechnologie zorgt voor een zo natuurgetrouwe geluidsweergave. Let op, meer termen uit de audiowereld: audiocodecs AAC en aptX dragen bij aan een optimale overdrachtskwaliteit. Dat betekent dat de kwaliteit op jouw bron, niet tot nauwelijks verslechtert ten opzichte van wat jij hoort.

Handige functies voor dagelijks gebruik

De muziek kan worden bediend via de inline kabel aan de rechterkant. Je kan hiermee ook een spraakassistent (Google of Siri) oproepen of telefoongesprekken aannemen en beëindigen. De cvC-technologie van Qualcomm onderdrukt het achtergrondgeluid en echo’s voor optimaal verstaanbare gesprekken tijdens het telefoneren. De Supreme In biedt een batterijwerkduur tot 16 uur en is daarmee geschikt voor lange dagen en verre reizen.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Supreme In is verkrijgbaar via de webshop van Teufel (www.teufelaudio.nl). Voor 120 euro ontvang je niet alleen de earbuds, maar ook twee paar siliconen adapters in verschillende formaten, samen met een reisetui en oplaadkabel.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.