Vlog: 5 Tech tips om een eenzame kerst mee door te komen

Velen van ons beleven deze kerst anders dan anders. Net als tijdens de afgelopen maanden wordt aangeraden om kerst thuis te vieren en met zo min mogelijk mensen bij elkaar te zijn. Sommige van ons zullen deze kerst zelfs voor het eerst alleen doorbrengen. Dat klinkt natuurlijk ontzettend deprimerend maar dat hoeft het natuurlijk niet te zijn. Wij hebben 5 items op een rij gezet die je jezelf cadeau kan doen om de eenzame kerst door te komen. 

1. Nespresso

Een koffiezet apparaat is een geweldig cadeau om jezelf te geven. Zeker tijdens de komende feestdagen. We kunnen allemaal wel een oppepper gebruiken en cafeïne geeft ons de juiste energie om de donkere eenzame dagen door te komen. Daarnaast geeft een Nespresso machine je de mogelijkheid om verschillende soorten koffie te drinken. Als je je verveelt tijdens kerst kan je zelfs je eigen koffieproeverij organiseren. 

2. E-reader

Een goede combinatie met koffie is een interessant boek. In plaats van met een fysiek boek door het huis te dwalen kan je jezelf ook een E-reader cadeau doen. Een e-reader is ideaal door zijn kleine formaat en het is mogelijk om meerdere boeken op één apparaat te zetten. Zo kom je dus nooit zonder leesvoer te zitten. 

3. Philips Hue lampen

Om sfeer in huis te creëren heb je geen mensen nodig. Sfeer creëer je namelijk helemaal zelf. Geef jezelf daarom een aantal Philips Hue lampen cadeau en maak van jouw huis een waar kerstfeest. De verschillende kleuren geven jouw huis de warmte die je mist tijdens kerst. Extra tip: bekijk eens welke feestelijke instellingen je vindt onder Hue Labs. 

4. Nintendo Switch

Je bent alleen thuis en er iemand om je heen die je kan storen. Dit is het moment om eens ongegeneerd te gamen. Natuurlijk zijn er verschillende opties als het aankomt op gamen maar voor kerst raden wij een Nintendo Switch aan. Door zijn unieke vorm en veelzijdigheid kan je verschillende kanten op met de Switch. Sluit hem aan op je TV om op een groot scherm te gamen of gebruik de Switch als handheld zodat je vanaf elke locatie in huis verder kan gamen. 

5. Streaming services

Niemand die door je heen praat en niemand die je veroordeelt omdat je al de hele dag voor de tv hangt. Alleen thuis zijn met kerst heeft zo zo’n voordelen als het aankomt op binge watchen. Gun jezelf de mogelijkheid om alle series af te kijken die nog op je lijst stonden. Er zijn talloze streaming services beschikbaar dus genoeg om naar te kijken of zelfs te luisteren. Denk bijvoorbeeld aan Netflix, Disney +, Amazon Prime Video, Apple TV+, Videoland, Youtube Premium of Spotify Premium. 

MobileMobile

Een eenzame kerst hoeft niet vervelend te zijn. Weet jij al hoe je jouw tijd deze kerst gaat besteden?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.