Skullcandy Sesh

Skullcandy Sesh review – verrassend genoeg geen hoog cijfer

Een week geleden kreeg ik de Skullcandy Sesh mee naar huis om een review te maken. Ik heb ‘m inmiddels drie keer geprobeerd, maar mijn oordeel blijft ongewijzigd – ik zou willen dat ik ‘m een hoger cijfer kon geven. Hoe dan?!

Design

Niks mis met het design van de Sesh, op het eerste oog tenminste. Na hem driemaal te hebben gedragen, heb ik inmiddels een andere mening over het product. Design heeft (wat mij betreft) niet alleen met uiterlijk vertoon te maken, het zegt ook iets over het comfort van de pasvorm. En die is niet geschikt voor mij.

Wat er aan de hand is? Laat me refereren aan de tests die ik eerder uitvoerde met de Sudio in-ears en de Pluggerz oordopjes… Ik heb gewoon hele rare, kleine oren, met een bijbehorend kleine oorgang. Voor deze Skullcandy Sesh betekent dat, dat ik de oordopjes niet goed in mijn oorgangen kan draaien. Het draadloze Bluetooth stuk is eigenlijk ook te groot om lekker in mijn oorschelp te liggen. Dat knelt (en daarvoor draag je ze natuurlijk niet).

Valt er dan ook nog iets positiefs over het design te zeggen? – Absoluut! In principe is het doodzonde dat ik het design niet goed genoeg vind door de pasvorm die de Sesh heeft. Want voor de rest zien deze Skullcandy in-ears er top uit. Lekker stoer, van hard plastic, in de kleuren rood, blauw en zwart/grijs. Op beide in-ears zit een knop waarmee je het volume kunt veranderen, kunt skippen van song of Siri kunt aanroepen. Slim bedacht.

De Skullcandy Sesh wordt geleverd met een doosje waarin je de in-ears kunt opladen. Deze heeft een compacte vorm, en voelt ondanks het hard plastic uiterlijk toch wel hoogwaardig. Wellicht is dat te danken aan de deksel die magnetisch sluit.

Geluidskwaliteit

Voor zijn geluidskwaliteit zou ik deze in-ears de hele dag wel willen dragen… ik ben onder de indruk van de diepe basgeluiden die hij kan produceren. En ook hoge tonen komen er prima uit. Misschien is het geluid niet echt warm te noemen, maar goed, dat is muggenzifterij.

Batterij

Je kunt tot 10 uur achtereen muziek luisteren, voordat je de Sesh weer moet opladen. Pretty impressive voor zijn prijsklasse. En heb je na die 10 uur niet direct een stroompunt in de buurt? Geen man overboord. Het bijgeleverde doosje werkt als een soort powerbank. Leg de in-ears hier even een tijdje in en je ziet dat ze zo weer klaar zijn voor luisterronde 2!

Prijs

Je koopt de Sesh in-ears voor een prijs vanaf €59,99. Een prima prijskaartje waarmee de concurrentie stevig wordt aangegaan met vergelijkbare partijen.

Conclusie

Eigenlijk is er geen reden om deze Skullcandy Sesh in-ears niét te kopen. Tenzij je zulke kleine oren/oorgangen hebt als ik. Het design ziet er ‘slick’ uit, het geluid is dik in orde en de prijs is ook prima te noemen. En nu is de keuze aan jou natuurlijk 😉

6.3
Pluspunten
Uiterlijk
Geluidskwaliteit
Prijs
Minder positief
Pasvorm (niet voor kleine oren geschikt)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
supermarkt
Jouw boodschappen – een technisch hoogstandje

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen? Zo nee - verander dan je cookie settings.

Privacy beleid | Sluiten