Collina Strada x Skullcandy: De vrolijkste headphone ooit?

Een aantal weken terug reviewde TechGirl Hilde de Skullcandy Crusher Evo, die ontzettend goed beviel. Enige opmerking was toen: een beeeeetje lomp. Hij is helemaal zwart en daardoor lijkt het net een blok. Dat liet SkullCandy geen tweede keer zeggen en stuurde direct een nieuwe headphone op. Skullcandy is namelijk een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse modemerk Collina Strada en dat is een hele toffe collab geworden. Lees snel wat Hilde hier van vindt!

De collab bestaat uit twee limited edition producten, namelijk een bluetooth hoofdtelefoon en draadloze oortjes. De hoofdtelefoon is weer een Crusher Evo en dus exact hetzelfde exemplaar dat ik eerder al probeerde. De oortjes zijn het ook al eerder gelanceerde Indy Evo model. Wat beide items uniek maakt, is hun geweldige kleur. De pasvorm en het comfort is hetzelfde gebleven.

Voor sommigen is zo’n kleurrijke hoofdtelefoon misschien de hel, maar anderen (zoals ik) vinden het juist geniaal om eens een keer geen zwarte hoofdtelefoon te hebben. Op zich is met zwart natuurlijk niks mis, want het is lekker neutraal en ja, het is nou eenmaal makkelijk te matchen met je outfit. Maar zo’n kleurrijk exemplaar maakt je toch veel vrolijker als je ‘s ochtends naar je werk fietst? Toevallig matcht hij ook nog met m’n winterjas. 🙂

Fashion meets Tech

Voor Collina Strada, wat uit New York komt, is het de eerste samenwerking met een tech bedrijf. Andersom is het voor Skullcandy ook de eerste keer dat ze met een fashion bedrijf samenwerken. De items werden begin dit jaar tijdens de New York Fashion Week al geshowd tijdens de herfstcollectie van het modemerk.

Dat door zo’n samenwerking van een tech bedrijf en een modemerk de items er ook een stuk meer fashionable uitzien, is wat mij betreft een hele goede vooruitgang. Zo is er voor ieders smaak wel een gadget te vinden en kan je het ook echt als eye-catcher dragen, in plaats van alleen functioneel om muziek mee te luisteren.

Vergeet vooral niet de stemmen op onze TechGirl van de Maand competitie. De winnares van november zal namelijk zo’n toffe hoofdtelefoon ontvangen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.