Hesh ANC Review

Review: Skullcandy Hesh ANC – betaalbare Noise cancelling hoofdtelefoon

Een wireless hoofdtelefoon met Active Noise Cancelling stond al heel lang op TechGirl Milly’s verlanglijstje. Toen ze de kans kreeg om de Skullcandy Hesh ANC te testen,  was ze dan ook razend enthousiast om hem uit te proberen. Zou deze hoofdtelefoon haar rust brengen met thuiswerken?

Het design

De Skullcandy Hesh ANC hoofdtelefoon is redelijk compact, verrassend licht van gewicht (slechts 228 gram) en zit supercomfortabel over het oor, zelfs als je hem lange tijd op je hoofd draagt. De oorschelpen zijn mooi gewatteerd en zorgen ervoor dat er niet teveel druk op de oren wordt uitgeoefend.  Hierdoor had ik ook geen enkele moeite om de hele dag met deze hoofdtelefoon op te zitten.

De bovenkant van de band is ook licht gewatteerd, waardoor deze goed op mijn hoofd past. Ik heb nooit het gevoel gehad dat hij eraf zouden vallen. De band is groot en breed genoeg om op alle hoofden te passen en de oorschelpen zijn opvouwbaar. Daarnaast kunnen ze 180 graden worden gedraaid.  De hoofdtelefoon komt met een stevige nylon tas om eenvoudig op te bergen.

Op de rechteroorschelp vind je alle knoppen, waaronder de afspeel- /pauzeknop, die ook dienst doet als aan / uit-schakelaar, de volumeknoppen waarmee je ook naar het vorige of volgende nummer kunt gaan als je ze 2 seconden lang indrukt, en tot slot een schakelaar voor ANC-en Ambient modus.  Helaas vond ik de knoppen niet gemakkelijk te bedienen. Ik was elke keer aan het voelen waar ze precies zitten, dus soms moest ik de hoofdtelefoon even afzetten om de optie te kiezen die ik wilde.

Noise Cancelling

Het ANC (Active Noise Cancellation) werkte heel goed, genoeg om het achtergrondgeluid te blokkeren. Ik heb nooit een ANC hoofdtelefoon gehad, maar nu zou ik niet meer zonder kunnen. Tegenwoordig door de pandemie zijn we allemaal thuis en ik vind het erg prettig dat de omgevingsgeluiden worden geblokkeerd. Ik ben beter geconcentreerd met werken en kan ook beter genieten van de muziek. Echt geweldig!

Met een knop aan de rechteroorschelp kun je schakelen tussen Active Noise Cancelling en Ambient Mode, hiermee blijf je omgevingsgeluiden nog wel enigszins horen.

Het geluid

De Hesh ANC hoofdtelefoon produceert een geweldig en helder geluid. De microfoons voor oproepen zijn ook erg goed, dus ik kan de hoofdtelefoon ook goed gebruiken voor mijn videoconference calls.

Andere kenmerken

De Hesh ANC heeft  een ingebouwde Tile ™ -zoektechnologie.  Je kunt de Tile-app gebruiken om de hoofdtelefoon te lokaliseren, zelfs als deze niet in de buurt is.

MobileMobile

De hoofdtelefoon heeft een batterijduur van 22 uur (volgens de specificaties) en ondersteunt snel opladen, zodat 10 minuten opladen 3 uur afspeeltijd oplevert. Je krijgt er een USB-C-kabel bij om de hoofdtelefoon op te laden. Met de hele tijd ANC aan, slaagde ik erin om de hoofdtelefoon tussen de 17 en 20 uur te gebruiken.

Het draadloze bereik van deze Bluetooth 5.0-hoofdtelefoon is redelijk goed. Ik hield een goede verbinding terwijl ik zonder problemen door mijn huis bewoog.

Prijs

Draadloze hoofdtelefoons met ANC zijn doorgaans niet goedkoop, maar de Skullcandy Hesh ANC kost €129,99. Voor deze prijs krijg je een redelijk compacte en comfortabele draadloze hoofdtelefoon met aangenaam geluid.

Conclusie

De Hesh ANC heeft alles wat ik in een koptelefoon zoek. Hij is erg comfortabel om te dragen, biedt een goede geluidskwaliteit, de noise cancelling werkt uitstekend en de batterijduur is meer dan prima. Als je afleiding door de omgeving wilt verminderen door een betaalbare hoofdtelefoon met active noise cancelling te kopen, dan is de Skullcandy Hesh ANC zeker een aanrader.

Hesh ANC Review
Review: Skullcandy Hesh ANC – betaalbare Noise cancelling hoofdtelefoon
Pluspunten
Comfortabel om te dragen
Lichtgewicht
Prijs
Goed geluidskwaliteit
Minder positief
De knoppen zijn moeilijk vinden op het oor
8.9

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten