Cellularline Selfie Case

Selfie Case geeft meer ruimte dan de lengte van je arm

6

Okay, heel eerlijk: ik was sceptisch toen ik de Selfie Case in handen kreeg. Ik ben niet zo’n meisje dat uren selfies van zichzelf maakt tot ze de perfecte Instagram foto heeft (of elk ander social account). Toch ben ik best enthousiast over de Selfie Case van Cellularline!

De werking

Even een korte uitleg over deze smartphone case. Je gebruikt hem gewoon als een smartphone case om je telefoon te beschermen. Het leuke van deze Cellularline uitvinding is dat de achterkant blijft plakken als je hem ergens tegen aan drukt. Zet de timer functie van je smartphone aan en hop… Zo kun je dus een foto van een afstandje nemen, zonder gekke manoeuvres te hoeven uithalen.

Sidenote: goed om te weten dat hij dus niet plakt op een muur, maar alleen op een spiegel of glas.

Het oordeel

Hij plakt dus echt! Check het filmpje maar als je mij niet gelooft 😉 En nee, het was niet mijn vriend die de telefoon vasthield! Ik vind de case vooral leuk omdat je dan wat meer gekke foto’s met een stel kun maken. In plaats van dat je het moet redden met de lengte van je arm.

Lastige daarvan is dat er dan een spiegel of raam in de buurt moet zijn. Afgezien van het maken van de occasional gekke selfie met een stel, zou ik er zelf niet veel mee doen. Ik ben geen selfie-persoon. Voordeel en tevens een nadeel is dat het hoesje heel dik is. Dit maakt het vrij ‘veilig’ om de telefoon eens te laten vallen of aan kids te geven. Maar dat hij dik is, vind ik weer niet prettig in gebruik. Ik heb juist altijd een heel dun hoesje. Uiteraard kun je de Selfie Case makkelijk los in je tas gooien en meenemen om even snel te wisselen.

Kortom: het werkt goed en je kan er lekker gekke filmpjes mee maken. Extra grappig effect met het tijdsverloop. Tevens leuk als je eens een vlog / blog wilt maken waarbij je beide handen nodig hebt (noem elke willekeurige tutorial). Daarnaast ziet hij er met de roze glitters ook nog fancy uit!

Downside is dat het hoesje vrij dik is en ik het meer zou gebruiken als een gewone case voor mijn telefoon, dan echt als een selfie case.

Deze gastblog werd geschreven door Jessica Florentinus!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
World’s first smart earring

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen? Zo nee - verander dan je cookie settings.

Privacy beleid | Sluiten