Galaxy Watch 4

Samsung smartwatch voor dames: Galaxy Watch 4

Samsung breidt haar collectie uit met de nieuwe Galaxy Watch 4 en de -Classic. Alhoewel niet exclusief uitgebracht voor vrouwen, snappen wij wel dat de Watch 4 een prachtige smartwatch voor dames kan zijn: het verfijnde design en de keuze van het lichtgewicht materiaal maken de Watch 4 tot juweel om te dragen.

Design

De Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 Classic hebben een slank design en een dunnere behuizing dan hun voorgangers. Met diverse bandjes en gepersonaliseerde wijzerplaten maak je het horloge helemaal naar jouw smaak. Sommige horlogebandjes worden apart verkocht.

Galaxy Watch 4

De Galaxy Watch 4 komt in twee verschillende groottes: 40mm en 44mm. De Watch 4 ziet er minimalistisch uit en heeft een moderne look. Dit is wellicht de mooiste smartwatch voor dames. De 40mm komt beschikbaar in Black, Silver en Pink Gold, terwijl de 44mm in Black, Silver, en in het stoere Sophisticated Green verschijnt.

Galaxy Watch 4 Classic

De Galaxy Watch 4 Classic is een premium smartwatch met een (hoe kan het ook anders) meer klassieke look. Hij lijkt qua design wel wat op de Watch 3 die Martijn eerder beoordeelde. De Classic heeft een roterende bezel waarmee het extra bedieningsopties biedt ten opzichte van de Watch 4. De maten zijn 42mm en 46mm. Deze smartwatch komt uit in twee verschillende kleuren: in het Black en Silver.

Gezondheidsfuncties

Voor veel smartwatch gebruikers zijn vooral de gezondheidsfuncties erg interessant om te gebruiken. Bij de Samsung Watch 4 serie heb je daar geen gebrek aan. Hieronder een korte opsomming wat je qua gezondheidsfuncties mag verwachten:

  • bloeddruk meten
  • hartslag meten
  • zuurstofpercentage meten
  • lichaamssamenstelling meten (van rustmetabolisme tot vetpercentage)
  • slaappatroon herkenning (bijv. snurken)
  • advies over jouw specifieke slaappatroon

De Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 Classic beschikken allebei over een functiepakket om je dagelijkse activiteiten bij te houden. En dat kan motiveren om het beste uit jezelf te blijven halen. Met vrienden en familie doe je bijvoorbeeld mee aan Group Challenges. Dat herkennen we natuurlijk ergens van!

Wat is er nog meer speciaal?

De Galaxy Watch4 is de eerste Galaxy Watch met een 5nm processor en dat betekent 20% snellere CPU, 50% meer RAM en een 10 keer zo snelle GPU als de vorige generatie. Dat zijn specificaties die niet iedereen wat zegt, maar laten we het erop houden dat het scrollen en multitasken daardoor veel sneller en vloeiend verloopt dan bij Samsung’s eerdere modellen.

En wat dacht je dan deze snufjes?

  • Auto Switch: je oordopjes direct schakelen tussen je telefoon en horloge
  • Bixby voice: jouw eigen voice assistant
  • Hand gestures met gekoppelde acties: beweeg je pols bijvoorbeeld tweemaal op en neer om een telefoontje aan te nemen
  • Verbeterd kompas i.c.m. Google Maps: voor nauwkeurigere navigatie via de Watch 4 en -Classic

Prijs van deze smartwatch voor dames

De Galaxy Watch 4 en -Classic zijn vanaf vandaag te pre-orderen, maar worden officieel vanaf 27 augustus verkocht. De prijzen voor de verschillende versies zijn als volgt:

Galaxy Watch 4, 40mm > 269 euro
Galaxy Watch 4, 44 mm > 299 euro
Galaxy Watch 4 Classic, 42mm > 369 euro
Galaxy Watch 4 Classic > 46mm > 399 euro

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.