Galaxy Z Fold6 en Galaxy Z Flip6

Gloednieuwe Samsung producten: een Watch, Fold en Buds maar ook eindelijk: de Samsung Ring

Samsung kondigt tijdens de tweede Galaxy Unpacked van dit jaar een reeks nieuwe producten aan die deze zomer op de markt komen. Vanaf half augustus kunnen kun je naar de winkel rennen (of je virtuele winkelmandje vullen) voor de Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch 7, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6 en de gloednieuwe Samsung Ring. We bespreken de belangrijkste vernieuwingen en specificaties van deze producten in dit artikel.

Galaxy Watch Ultra

De Koreaanse tech-gigant introduceert met trots de Galaxy Watch Ultra, een smartwatch met een vernieuwd design en nieuwe functies. De Ultra heeft een quick button waarmee je onder andere direct een vooraf ingestelde workout kunt starten. Ook is er een nieuw systeem voor het eenvoudig wisselen van bandjes. Het horloge kan tot 100 meter diep het water in en heeft een 3000 nits display dat automatisch schakelt naar een nachtmodus. Met de 3nm-processor is het horloge drie keer zo snel als zijn voorgangers. Het dual-frequency GPS-systeem zorgt voor nauwkeurige locatiebepaling en de batterij heeft de langste levensduur van een Samsung Watch tot nu toe. Daarnaast is er een FTP-test beschikbaar om je maximale vermogen te meten.

Galaxy Watch 7

Met de Galaxy Watch 7 zegt Samsung een uitgebreide wellness-ervaring te bieden. Daar zit een preventieve gezondheidsmonitoring bij, waaronder een age index. Dit horloge is ontworpen om je gezondheid proactief te volgen en te verbeteren, met functies die je helpen om een gezonder leven te leiden. En dat willen we allemaal natuurlijk.

Galaxy Buds3 Pro en Galaxy Buds3

De nieuwe Galaxy Buds3 Pro en Galaxy Buds3 zijn de nieuwe in-ears van Samsung. De Galaxy Buds3 Pro komen met siliconen tips voor een comfortabele pasvorm en een enhanced listening mode die omgevingsgeluiden doorlaat. Zo ben je je meer bewust van wat er om je heen gebeurt. En dat kan voor meer veiligheid zorgen. Ze bieden ook super clear call-technologie voor telefoongesprekken, erg handig voor in rumoerige omgevingen.

Galaxy Z Fold6

Met de Galaxy Z Fold6 tilt Samsung productiviteit en creativiteit naar een hoger niveau door de integratie van AI, zeggen ze zelf. Dit toestel biedt een groter scherm dan de Fold5, maar blijft compact. Het is verkrijgbaar in de kleuren Silver Shadow, Pink en Navy. Je kunt gebruik maken van functies zoals Note Assist, Browsing Assist en Transcript Assist. Het 7,6-inch scherm heeft een verbeterde resolutie en met de Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy-processor zijn de prestaties top-notch. Innovaties zoals Smart Select en Sketch to Image maken het mogelijk om QR-codes te scannen en direct te vertalen. De Galaxy Z Fold6 is verkrijgbaar vanaf €1999,-

Galaxy Z Flip6

De Galaxy Z Flip6 komt in de kleuren Blauw, Goud, Silver Shadow en Mint en heeft een opvallend cameradesign. Je kunt een wallpaper kiezen die meebeweegt als je de telefoon schudt. Met Chat Assistance worden gesuggereerde antwoorden gegeven tijdens chats. Dit is trouwens alleen beschikbaar in Android Berichten. De cameraresolutie is verhoogd van 12 MP naar 50 MP en de Flip6 is de eerste in de serie met een vapor chamber voor betere koeling. De batterij is vergroot naar 4000 mAh, gelijk aan de S24, en het toestel draait op de Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy met een upgrade van 8 naar 12 GB RAM. De Galaxy Z Flip6 koop je vanaf €1199,-

Samsung Ring

En eindelijk is de nieuwste wearable er: De Samsung Ring biedt 24/7 tracking en is beschikbaar in drie kleuren: Titanium Black, Titanium Gold en Titanium Silver. De ring wordt geleverd met een oplaadcase en heeft een batterijduur van 7 dagen. Hij is bestand tegen krassen en heeft een waterdichtheid van 10 ATM en IP86. Met de energie score, gebaseerd op slaap en beweging, en wellness tips en slaapanalyse, is het een waardevolle aanvulling voor gezondheidsbewuste gebruikers. Een minpuntje is toch wel dat de ring alleen om de wijsvinger gedragen kan worden, om er zo voor te zorgen dat de ring optimaal wordt gebruikt. De ring kan gebaren herkennen voor het maken van foto’s en het instellen van timers en is alleen compatibel met Samsung-telefoons. De Samsung Ring kost 449 euro, maar helaas zal het nog wel even duren voordat je de ring om je vinger kunt schuiven. De Samsung Ring is voorlopig nog niet beschikbaar in Nederland.

Samsung laat zien dat innovatie en gebruikerservaring centraal staan in hun producten. Er is één product waar onze harten nog sneller van gaan kloppen: de Samsung Ring. TechGirl zal in ieder geval een aantal producten testen en binnenkort meer reviews publiceren.

Lees ook:

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.