Ring Intercom

Ring komt met een oplossing voor portiekflats

We kennen allemaal de deurbellen van Ring wel, maar daar heb je zo weinig aan als je in een appartementencomplex of portiekflat woont. Dan is er namelijk altijd beneden een gemeenschappelijke deur waarbij mensen via een intercomsysteem bij je aanbellen. Dat gaat nu veranderen: Ring heeft een oplossing ontwikkeld in de vorm van Ring Intercom.

De Ring Intercom wordt aangesloten op je huidige Intercom-systeem. Dit betekent dat je, ook als je niet de eigenaar van het huis bent, waarschijnlijk wel die Ring Intercom kunt gebruiken. Je analoge toestel wordt in één keer slim gemaakt, want je kunt je intercom dan ook gebruiken binnen de Ring-app. Zo weet je ook als je niet thuis bent, dat er iemand voor je aanbelt bij de algemene deur van je appartementencomplex. 

Ring Intercom

In tegenstelling tot andere Ring-producten heeft deze intercom-Ring geen camera; je kunt hem dus alleen voor audio gebruiken. Wel kun je praten met de persoon die voor de deur staat via tweeweg communicatie. Dat betekent dat je allebei kunt spreken en elkaar kunt horen. Zo kun je bijvoorbeeld als er een pakketje wordt gebracht iets afspreken met de pakketbezorger. Je pakketje gaat dan minder snel rondzwerven in het gebouw. Het is namelijk ook mogelijk om iemand naar binnen te ‘buzzen’, zodat ze in ieder geval het gebouw in kunnen. 

De Intercom heeft een eigen accu die je af en toe moet opladen en werkt met Alexa, de spraakassistent van Amazon. Mocht je twijfelen of jouw intercom wel compatibel is voor het nieuwe product van Ring, dan kun je op deze lijst kijken. Sowieso heb je daar nog wel even tijd voor: Ring kan nog niet zeggen wanneer dit product in Nederland uit is. Wel weten we bijna zeker dat er reikhalzend naar zoiets wordt uitgekeken. In Nederland hebben we namelijk heel veel woonoplossingen met een gemeenschappelijke deur. Tegelijkertijd is het in ons land ook heel makkelijk om pakjes te ontvangen. Communiceren met de bezorger middels de Ring Intercom zou daarom ideaal zijn.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.