Ransomeware op mijn laptop? [Afl 2] Fox Sports

Na ons gezellige debuut op Fox Sports was het hoog tijd om ook onze kennis en kunde te laten zien. In aflevering twee bespraken we de actualiteit van dat moment: Wannacry dat de wereld overnam! Heb jij jezelf ook wel eens afgevraagd: “Wat kan ik doen als er ransomeware op mijn laptop staat?” Suzanne Hartholt en ik gaven je een paar tips…

Altijd twee items

Het is niet alleen maar zware materie die we bespreken: ook komt er iedere week een lifestyle item voorbij. Afgelopen week testte ik de Misfit Phase bijvoorbeeld voor een review. De smartwatch drukte me zo op de feiten van mijn ongezonde levensstijl, dat ik inmiddels rigoureuze maatregelen heb genomen. Je hoort er meer over in de video.

De volgende uitzending is op woensdag 24 mei 2017. De gaming-stream zie je vanaf 18.00 uur op Fox Sports 6. Techgirl schuift iedere week aan rond 19.00 uur. Mis het niet!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.