Bekijk aflevering 1 van Techgirl op Fox Sports!

Mijn avontuurlijke kant probeert zo min mogelijk ‘nee’ te zeggen op nieuwe kansen. Blij dus dat ik me liet overtuigen toen deze kans voorbij kwam: iedere week op live televisie van Fox Sports. -slik- Super spannend, zeker zo’n eerste keer. Ontzettend veel mensen die luisteren naar jou als tech expert. Daar komt toch wat onzekerheid bij om de hoek kijken.

Op wat schoonheidsfoutjes na en natuurlijk wat onwennigheid, ging het eigenlijk best goed. Na de nodige feedback ga ik het volgende keer gewoon nog beter doen! Ik heb er nu al zin in. Kijk je ook?

Wil je meer van onze video’s zien? Zorg dat je geen Techgirl aflevering meer mist!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.