Hue Sync - TechGirl

Philips Hue koppelt met Razer voor ‘verbeterde immersive experience’

Je kan je Philips Hue natuurlijk al synchroniseren met de kleuren van je Ambilight televisie, maar nu gaat het een stapje verder (yay for that!).  Het is straks ook mogelijk om je lampen te koppelen aan de kleuren en apps van je computer. Dit om je – naar eigen zeggen van Philips – een volledige ‘immersive gaming, movie and audio experience’ te geven. 

Dus stel: je kijkt een film of je speelt een game. De Hue lampen kleuren met je scherm mee! De eerste fabrikant die hier aan meewerkt is gaming platform Razer. Het werkt met alle Razer Chroma-enabled devices (bijv. hun laptop, toetsenbord of muis). Dat zorgt natuurlijk voor een rijkere game-ervaring. Voor game-developers biedt het de mogelijkheid om lichteffecten in te bouwen.

Philips Hue Sync: je lampen besturen via je computer

Nog meer nieuws van het Hue-front. Je kan niet alleen de kleuren van je computerscherm matchen met de kleuren van je Hue lampen, je kan nu ook de Hue lampen besturen via je computer! Philips Hue Sync is nog niet uit, maar als ‘ie komt dan download je ‘m voor Windows 10 en voor macOS High Sierra.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.