zonsopkomst

De nieuwe tafellamp van Philips Hue is ideaal voor de zomer

Philips Hue heeft vorige week allerlei nieuwe producten aangekondigd: nieuwe railverlichting, een nieuwe staande lamp, nieuwe manieren om de ‘zon’ op te laten komen in je slaapkamer en nieuwe schakelaars. De grootste eyecatcher was echter de nieuwe tafellamp van het merk, die het zowel binnen als buiten erg leuk doet. 

Hij is schattig, hij is handig en hij heeft een geweldig design. De draagbare Hue Go tafellamp is een schatje. Het is een soort ouderwetse lamp met lampenkap, maar dan in een nieuw jasje. Aangezien hij draagbaar is en kan worden opgeladen, kun je het lampje handig meenemen naar buiten als je een tuinfeestje hebt of nog even lekker buiten wil zitten op een zomeravond. Daarnaast kun je hem ook binnen gebruiken. Beneden om mee te werken of bijvoorbeeld op je slaapkamer om een boek mee te lezen. Enorm handig en helemaal passend bij de rest van je Hue-huis. 

Philips Hue Go tafellamp

De lichtgewicht lamp heeft een flinke batterijduur, waardoor je hem minder snel in een hoek gooit om hem vervolgens steeds te vergeten (dit kennen we allemaal). De batterijduur is 48 uur en daarmee is het een goede gadget voor mensen die bijvoorbeeld een lampje mee willen nemen op vakantie. Je gooit hem in de auto en je hoeft hem eenmaal daar aangekomen maar een paar keer per vakantieweek aan de stroom te leggen. Sterker nog, misschien zelfs één keer per week, aangezien je hem waarschijnlijk overdag niet aan hebt.

MobileMobile

Zoals dat hoort bij Hue is er een grote keuze in lichtscènes. Immers wil je voor je werklamp wel dat TL-effect, maar op een zwoele zomeravond buiten misschien wat geler, romantischer licht. Er zijn allerlei scènes beschikbaar om uit te kiezen. Een ideaal lichtmaatje dus! Echter is er wel één nadeel. Je kunt hem nú nog niet kopen om mee te nemen op reis. Hij is namelijk pas na de zomer verkrijgbaar. De Philips Hue tafellamp gaat €149,99 kosten.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.