Philips Hue Motion Sensor - TechGirl

Philips Hue komt met bewegingsdetector

Een nachtlampje in de gang of een lamp bij de voordeur… Dat zijn lichten die je graag aan/uit wil laten gaan op basis van beweging. Met de nieuwe Philips Hue motion sensor kan ’t nu ook met je Hue lampen! 

Hoe werkt de Philips Hue motion sensor?

Je programmeert de Philips Hue motion sensor op een bepaalde lamp of bepaalde ruimte. Wordt er vervolgens beweging gedetecteerd voor de sensor, dan gaan de lichten hier automatisch aan. De bewegingsdetector werkt draadloos en op batterijen, zodat hij overal kan worden geplaatst.

In de app geef je vooraf al aan wat voor kleurschema ’t licht moet hebben. Ook kan je gaan voor verschillende settings voor bepaalde periodes van de dag. De sensor ‘weet’ wanneer er genoeg daglicht is, dus dan zal ‘ie de lampen niet triggeren. En is er geen beweging meer? Dan gaan de lampen vanzelf weer uit.

Wij hebben ‘m zelf nog niet getest, maar het klinkt als een fijne toevoeging aan de Hue familie. De Philips Hue motion sensor kost zo’n €40,-. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.