perfecte wenkbrauwen met de L'Oréal Brow Magic

Perfecte wenkbrauwen tekenen met de L’Oréal Brow Magic

Ben je niet gezegend met volle wenkbrauwen en kleur je ze daarom graag in? Of pas je de vorm aan, omdat het zo beter bij je gezicht(suitdrukking) past? Wat de reden ook is voor het tekenen van de perfecte wenkbrauwen… L’Oréal heeft er wat slims op bedacht, zodat je nooit meer buiten de lijntjes kleurt!

We kennen L’Oréal als echte beauty magnaat, maar dan met name op het gebied van cosmeticaproductie. Wat velen niet weten, is dat het bedrijf ook al jarenlang investeert in technologie en wetenschap. In 2017 beschreven we L’Oréals eerste slimme haarborstel al. We hebben sinds die tijd jammer genoeg niets meer van het product vernomen, maar het bedrijf toont hiermee wel aan dat het probeert te innoveren waar het kan.

L’Oréal Brow Magic

De Brow Magic zou je moeten helpen met het tekenen van perfecte wenkbrauwen. De gadget werkt als volgt:

  • Open de L’Oréal Brow Magic app en scan je gezicht met de Modiface wenkbrauwlezer
  • Selecteer de gewenste vorm, dikte en eventueel een effect
  • Borstel de Magic primer door je wenkbrauwen
  • Beweeg de printer over de wenkbrauwen in één geleidelijke beweging
  • Breng nog even een topcoat finish aan

En klaar ben je! – klik ook even op de video bovenaan dit artikel als je wilt zien hoe het werkt.

Perfecte wenkbrauwen gadget – waar kopen?

De L’Oréal Brow Magic is inmiddels een tijd geleden aangekondigd, maar is helaas nog niet ergens te koop. Jammer, want dit had een perfect Kerstcadeautje aan jezelf (of je vrouw) kunnen zijn. We keep you updated over de release van het product!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.